aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑναβάθμιση του «Παπαδόπουλος» - Η αποκάλυψη του Χαμπουλλά

Αναβάθμιση του «Παπαδόπουλος» – Η αποκάλυψη του Χαμπουλλά

Σε αποκαλύψεις σχετικά με την αναβάθμιση του «Αντώνης Παπαδόπουλος» προχώρησε ο Πρόεδρος της Ανόρθωσης Ευγένιος Χαμπουλλάς μεταξύ άλλων, σε δηλώσεις του στην ετήσια Γενική Συνέλευση της Εταιρείας των κυανολεύκων.

Όπως ανέφερε, στο μέτρο του δυνατού η προσφυγική ομάδα προχώρησε σε αναβάθμιση των εγκαταστάσεων του γηπέδου της με αποκλειστικά δικά της έξοδα. Άλλαξε τον χλοοτάπητα, αναβάθμισε των φωτισμό, και πραγματοποίησε έργα στη Βόρεια Κερκίδα, ώστε να λειτουργεί.

Συνέχισε τονίζοντας ότι το «Παπαδόπουλος» ηλεκτροδοτείται πλέον ολόκληρο, αφού σήμερα (8/10) η ΑΗΚ έδωσε το φορτίο που χρειαζόταν και μπήκε υποσταθμός στο γήπεδο.

Η σχετική τοποθέτηση του Ευγένιου Χαμπουλλά:

«Προχωρήσαμε στο μέτρο του δυνατού, στην αναβάθμιση των εγκαταστάσεων του Α. Παπαδόπουλος με αποκλειστικά δικά μας έξοδα. Αλλαγή χλοοτάπητα, αναβάθμιση φωτισμού, έργα στη Βόρεια Κερκίδα ώστε να μπορεί να λειτουργεί.

Με μεγάλη χαρά σήμερα το γήπεδό μας ηλεκτροδοτείται ολόκληρο. Σήμερα η ΑΗΚ μας έδωσε το φορτίο που χρειαζόμασταν και μπήκε υποσταθμός στο γήπεδό μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ