aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗ«Αναστατώνουμε και απομακρύνουμε τον κόσμο με αυτές τις τοποθετήσεις»

«Αναστατώνουμε και απομακρύνουμε τον κόσμο με αυτές τις τοποθετήσεις»

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Τη δική του θέση και απάντηση έδωσε με δηλώσεις του ο Μαρίνος Μήτρου, σχετικά με την επιστολή του Στέλιου Χαραλάμπους.

«Είναι μια δύσκολη περίοδος για τα διοικητικά της Ανόρθωσης. Ακούστηκαν αρκετές απόψεις, όμως επιλέγουμε να μη μπούμε σε αυτή τη διαδικασία. Να αποφύγουμε την εσωστρέφεια και να χαμηλώσουμε τους τόνους. Υπάρχουν οι Γενικές Συνελεύσεις που μπορεί να πει ο καθένας τη γνώμη του. Με αυτές τις τοποθετήσεις, αναστατώνουμε τον κόσμο και τον απομακρύνουμε από την Ανόρθωση», είπε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης.

Σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στον σύλλογο και στον κόσμο λόγω της αβεβαιότητας, σχολίασε: «Γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια για να μαζευτούν κάποια χρήματα. Γίνεται προσπάθεια να συνεχίσει να λειτουργεί ομαλά το σωματείο και η εταιρεία. Να προσπαθήσουμε όλοι να είμαστε εποικοδομητικοί αυτή την περίοδο. Προσπαθούμε να περιορίσουμε την αβεβαιότητα στον μεγαλύτερο βαθμό. Θα ξεκαθαρίσουν πρώτα οι εκκρεμότητες με το περσινό ρόστερ. Και να θέλει κάποιος να καθυστερήσει δεν μπορεί. Θα πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί και να κάνουμε τις σωστές κινήσεις τον κατάλληλο χρόνο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ