aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑναστασίου: «Να κάνω μαγικά δεν γίνεται. Η νοοτροπία δεν αλλάζει εύκολα»

Αναστασίου: «Να κάνω μαγικά δεν γίνεται. Η νοοτροπία δεν αλλάζει εύκολα»

Δίκαιη χαρακτήρισε την ισοπαλία (1-1) στο ντέρμπι με την Ανόρθωση ο προπονητής της Ομόνοιας, Γιάννης Αναστασίου. Ο Ελλαδίτης τεχνικός τόνισε ότι οι παίκτες του υποχώρησαν χωρίς δική του εντολή και αυτό μάλλον δείχνει έλλειψη αυτοπεποίθησης, ενώ υπογράμμισε ότι η νοοτροπία δεν αλλάζει από τη μία μέρα στην άλλη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Θέλαμε να δώσουμε συνέχεια στο σερί, παίζαμε στην έδρα μας με μια πολύ καλή ομάδα. Θέλαμε να ήμασταν το αφεντικό, δεν κινδυνέψαμε, πρεσάραμε, σκοράραμε και παίζαμε σε ψηλό τέμπο. Ακόμη μαθαίνω τους παίχτες, υποχωρήσαμε χωρίς να υπάρχει τέτοια εντολή. Δώσαμε χώρο, και η Ανόρθωση έπαιξε μπάλα. Το γκολ επηρέασε, όμως όπως είπα στα αποδυτήρια, θέλαμε να συνεχίσουμε το ίδιο τέμπο. Πολλά παιδιά επέστρεψαν από τραυματισμό, δεν είναι εύκολο γι’ αυτούς. Έμεινε η διάθεση, ήταν ανοικτό παιχνίδι. Δεν είμαστε χαρούμενοι, όμως είναι δίκαιο αποτέλεσμα. Η προσοχή μας στρέφεται στο παιχνίδι του Σαββάτου. Δουλεύουμε πολύ καλά, οι εντάσεις ανεβαίνουν στις προπονήσεις. Δεν τολμούσαμε να παίξουμε μπροστά, ίσως είναι έλλειψη αυτοπεποίθησης; Αυτό πρέπει να το αλλάξουμε, δεν θέλουμε να παίζουμε τέτοιο ποδόσφαιρο. Δεν αλλάζει η νοοτροπία από την μια μέρα στην άλλη».

Για το αν προλαβαίνει να εκπληρώσει τους στόχους της η Ομόνοια: «Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό. Θα φανεί στην πορεία αν θα προλάβουμε. Προσπαθούμε να βάλουμε κάποια στοιχεία, η ομάδα είχε πέντε ήττες, δεν είναι εύκολο. Δεν μπορώ να πω ότι τα παιδιά δεν προσπαθούνε. Πάντα μετά το παιχνίδι μπορούμε να πούμε πολλά, όμως η ομάδα βγάζει χαρακτήρα. Χάθηκαν πολλά παιχνίδια. Ο στόχος είναι η νίκη σε κάθε παιχνίδι, σεβόμαστε τους αντιπάλους μας γιατί δεν παίζουμε μόνοι μας. Να κάνω μαγικά; Δεν γίνεται».

Για την μετεγγραφική περίοδο: «Είναι δύσκολη περίοδος για κάθε ομάδα. Το σημαντικό είναι να γίνουν προσθήκες που θα κάνουν καλύτερη την ομάδα. Έχουμε μια εσωτερική μετεγγραφή, τον Μότα. Άρα περιοριζόμαστε στις τρεις. Προτεραιότητα είναι να δω όλη την ομάδα, κάποιους δεν τους είδα, παρά μόνο μέσα από κάποια βίντεο. Είναι πέντε εβδομάδες μέχρι τότε, υπάρχουν σκέψεις, θα δούμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ