aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΆναψε το πράσινο φως για τον Βίκτορ

Άναψε το πράσινο φως για τον Βίκτορ

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Το πράσινο φως για την ανανέωση της συνεργασίας της Ανόρθωσης με τον Ζοάο Βίκτορ έχει ανάψει ο Αλμπέρτο Μπενίτο. Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής θεωρεί ότι ο Βραζιλιάνος μέσος έχει τα φόντα να αποτελέσει και στη νέα σεζόν ένα βασικό εργαλείο για την ομάδα της Αμμοχώστου. Άλλωστε, μέχρι και τον τραυματισμό του ήταν εξαιρετικός, στη σεζόν που έληξε. Μια ηγετική παρουσία στη μεσαία γραμμή.

Πέρα από τον Βίκτορ, πρόθεση ανανέωσης υπάρχει και για τον Λίο Σβέχλεν. Ο Γάλλος αμυντικός μίλησε με τον Μπενίτο και έχει στα χέρια του πρόταση ανανέωσης συμβολαίου για έναν ακόμη χρόνο, όμως με μειωμένες απολαβές. Ο ίδιος είναι ικανοποιημένος στην Κύπρο και στην ομάδα της Αμμοχώστου και σύντομα θα απαντήσει στην πρόταση που του έγινε. Πιθανόν να κοιτάξει να βρει κάτι καλύτερο και αν δεν τα καταφέρει, να αποδεχθεί την πρόταση.

Οι κυανόλευκοι περιμένουν επίσης την απάντηση του Ιράκλι Μαϊσουράντζε, στον οποίο εδώ και μέρες έχουν προτείνει ανανέωση συμβολαίου με τις ίδιες απολαβές. Δεν έχει απαντήσει για την ώρα αφού και αυτός ψάχνεται για καλύτερο συμβόλαιο και αν δεν το βρει ίσως μείνει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Η περίπτωση του Αντρέα Ορλάντι δεν απέχει πολύ από τις πιο πάνω. Η Ανόρθωση του έκανε πρόταση με αρκετή μείωση απολαβών, ο ίδιος ψάχνει ένα καλύτερο συμβόλαιο και δεν είναι τυχαίο που προ ημερών συναντήθηκε με τον Τόζα Σάπουριτς του ΑΠΟΕΛ. Τι θα γίνει, πού θα καταλήξει και αν υπάρχει περίπτωση παραμονής του στην «Κυρία», ο χρόνος θα το δείξει. Για την ώρα οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ της παραμονής του Ορλάντι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ