aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑναμνήσεις και συγκινήσεις από το παλιό ΓΣΕ

Αναμνήσεις και συγκινήσεις από το παλιό ΓΣΕ

Φωτογραφία από το παλιό ΓΣΕ, τη φυσική της έδρα, ανάρτησε πρόσφατα η Ανόρθωση. Σ’ αυτό, πριν από την τουρκική εισβολή η ομάδα της Αμμοχώστου πρόλαβε να παίξει 342 αγώνες, να πάρει 205 νίκες και να πετύχει 838 τέρματα!

Μάλιστα, καλεί τον κόσμο να μοιραστεί τις μνήμες που ξυπνάει το συγκεκριμένο γήπεδο για όσους εκτοπισμένους βέβαια, πρόλαβαν την Ανόρθωση να αγωνίζεται εκεί και τη θαύμαζαν ιδίοις όμμασι.

Οπαδός της «Κυρίας» θυμάται τον τελικό κυπέλλου με την Ομόνοια το 1971, όταν η Ανόρθωση κέρδισε το τρόπαιο στην παράταση με γκολ του Παναγίδη κι έγινε χαμός στο γήπεδο και στους δρόμους της Αμμοχώστου. Άλλος ο οποίος ήτανε γυμνάσιο τότε, θυμάται τις σεζόν 1971-72, 1972-73 και 1973-74 «τον αείμνηστο Πανίκο Ιακώβου μνήμες που με κρατάνε ζωντανό για την επιστροφή πού θα είναι σύντομα πολύ σύντομα…».

Ένας νεότερος οπαδός της Ανόρθωσης αναφέρει: «Είμαστε και εμείς που δεν έχουμε αναμνήσεις, δεν το έχουμε δει καν από κοντά, αλλά νιώθουμε το ΓΣΕ, όπως και το “Αντώνης Παπαδόπουλος”: σαν το 2ο μας σπίτι και θα είμαστε εκεί τη μέρα της επιστροφής να το γεμίσουμε όπως έκαναν οι παππούδες μας!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ