aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑναμένοντας το μήνυμα από τη Ρωσία…

Αναμένοντας το μήνυμα από τη Ρωσία…

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Οι οπαδοί της Ανόρθωσης περιμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα της διοικητικής αποστολής για να εξασφαλιστεί η υπογραφή της Όρενμπουργκ στο πολυσυζητημένο θέμα «Γκιουρίς».

Διαβάστε επίσης: «Ρέστα» για να φέρει στην Κύπρο τον Γλύκο!

Όπως είναι γνωστό, ο πρόεδρος και ο αναπληρωτής πρόεδρος της εταιρείας, Ανδρέας Παντελή και Κυριακός Γιάγκου αντίστοιχα, πήραν το αεροπλάνο και πήγαν στη Ρωσία για εκ του σύνεγγυς διαπραγματεύσεις. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι συζητήσεις με τους παράγοντες της Όρενμπουργκ συνεχίζονταν μέχρι αργά χθες βράδυ κι ότι ήταν σε καλό δρόμο…

Το νεότερο της χθεσινής ημέρας δεν προήλθε από τη Ρωσία, αλλά από την Κύπρο. Συγκεκριμένα, έγινε γνωστό ότι ο ΑΠΟΕΛ απέσυρε το ενδιαφέρον του για την απόκτηση του διεθνούς Σλοβάκου επιθετικού. Εξέλιξη, θετική για την «Κυρία», αφού η όλη ιστορία «περιπλέχθηκε» λόγω του ενδιαφέροντος των γαλαζοκιτρίνων.

Διαβάστε επίσης: Ένα ταξίδι μοναχά για πάρτη του!

Στην «Κυρία» κρέμονται από τα χείλη της διοίκησης, αφού ο Σλοβάκος αξιολογείται ως βασικό γρανάζι στην προσπάθεια της νέας περιόδου. Παρά το γεγονός ότι ο ίδιος θέλει να μείνει στην Κύπρο και κάθε άλλο παρά εύκολη θα είναι η παραμονή του στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Είναι εν ενεργεία διεθνής, παρουσιάζεται αναγεννημένος κατά τη θητεία του στην Ανόρθωση κι είχε πολλά μάτια στραμμένα πάνω του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ