aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνάλυση Σκαπούλλη: Πέναλτι στον Έζρα, πέναλτι και η Ανόρθωση σε χέρι του Λανγκ!

Ανάλυση Σκαπούλλη: Πέναλτι στον Έζρα, πέναλτι και η Ανόρθωση σε χέρι του Λανγκ!

Ο πρώην διαιτητής και παρατηρητής διαιτησίας, Χρίστος Σκαπούλλης, σχολίασε τις επίμαχες φάσεις του ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής, στην εκπομπή του ΡΙΚ2 «Γκολ και θέαμα».

Σύμφωνα με τον πρώην διαιτητή και παρατηρητή διαιτησίας, Ανόρθωση και Ομόνοια είχαν από ένα πέναλτι σε ανατροπή του Έζρα και χέρι του Λανγκ που δεν δόθηκε από τον Λουκά Σωτηρίου, για τον οποίο όμως υπογράμμισε ότι παρά τα λάθη του έκανε αρκετά καλή διαιτησία και βοήθησε ώστε να διεξαχθεί ένα πολύ καλό παιχνίδι.

Η ανάλυση των φάσεων

16’: Ο παίκτης της Ομόνοιας ανατράπηκε καθαρά, ήταν παράβαση και έπρεπε να σφυριχτεί. Η παράβαση δεν έγινε με το κάτω μέρος του ποδιού, αλλά με το γόνατο.

76’: Επικίνδυνο παιχνίδι από τον Γκαλίτσιο, αντέδρασε αντιαθλητικά ο παίκτης της Ομόνοιας (σ.σ. Έζρα). Ο διαιτητής θα ήταν δικαιολογημένος αν έδινε και στους δύο κίτρινη κάρτα.

83’: Κεφαλιά του Βργκοτς, η μπάλα κτύπησε στο χέρι του Λανγκ και ο διαιτητής έπρεπε να καταλογίσει πέναλτι.

88’: Πέσιμο του Κατσαράβα στην περιοχή. Δύο παίκτες μονομαχούν, σε τέτοιες περιπτώσεις δεν δικαιολογείτο να δώσει πέναλτι ο διαιτητής. Το ερεύνησα πολύ επισταμένα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ