aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνακοινώθηκε και δήλωσε ανυπόμονος ο Κάτσαρ (video)

Ανακοινώθηκε και δήλωσε ανυπόμονος ο Κάτσαρ (video)

Την απόκτηση του Γκόικο Κάτσαρ ανακοίνωσε η Ανόρθωση με τον Σέρβο μέσω να κάνει και τις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη σελίδα της Κυρίας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τις πρώτες του σκέψεις ως ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και αποτελώ μέλος αυτής της ομάδας. Ανυπομονώ να αγωνιστώ και ευελπιστώ  πως αυτή η χρονιά θα παραμείνει αξέχαστη».

Για τους λόγους που πήρε την απόφαση να αγωνιστεί στην ομάδα μας:

«Βρισκόμουν για έντεκα χρόνια στη Γερμανία και έψαχνα κάτι καινούριο. Ήρθα λοιπόν στην Κύπρο, είδα το γήπεδο, γνώρισα τους ανθρώπους της Ανόρθωσης και τους νέους μου συμπαίκτες, όλα αυτά  λοιπόν συνηγορούσαν πως πρόκειται για τη σωστή απόφαση, οπότε είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα».

Για το τι θέλει να πετύχει αγωνιζόμενος με το Φοίνικα στο στήθος:

«Κατ’ αρχάς θέλω να είμαι υγιής για να μπορώ να βοηθήσω την ομάδα. Γνωρίζω πως είναι μεγάλες οι απαιτήσεις του Συλλόγου και θα προσπαθήσω να κάνω τα πάντα για να τις δικαιώσω».

Για το μήνυμα του στον κόσμο της ομάδας:

«Θα ήθελα να τους ζητήσω να βρίσκονται στο πλευρό μας και από την δική μου πλευρά υπόσχομαι πως θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, έτσι ώστε να μπορέσει η ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ