aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνακοίνωσε τις λεπτομέρειες της συμφωνίας με τον Σίλντενφελντ

Ανακοίνωσε τις λεπτομέρειες της συμφωνίας με τον Σίλντενφελντ

Ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης και με… βούλα παραμένει ο Γκόρτον Σίλντενφελντ. Ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός έβαλε υπογραφή σε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Αμμοχώστου και θα είναι στο «οπλοστάσιο» του Τιμούρ Κετσπάγια ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Το συμβόλαιο του 34χρονου στόπερ προνοεί ελαφρώς μειωμένες απολαβές σε σχέση με το υφιστάμενο, ενώ υπάρχει όρος ανανέωσης για άλλη μία σεζόν εφόσον συμπληρώσει συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών.

Διαβάστε επίσης: Αποστολή Ανόρθωσης με σημαντική είδηση

Πρόκειται για μία εξέλιξη που χαροποιεί ιδιαίτερα και τον Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος από την αρχή ζήτησε την παραμονή του Κροάτη κεντρικού αμυντικού στην ομάδα της Αμμοχώστου.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Τώρα… μπάλα παίζει ο Κετσπάγια

H ανακοίνωση της Ανόρθωσης

«Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Κροάτη ποδοσφαιριστή, Γκόρντον Σίλντενφελντ, μέχρι το 2020 με δικαίωμα επέκτασης του συμβολαίο του για ακόμη ένα χρόνο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σίλντενφελντ αποδέχθηκε την πρόταση της διοίκησης για το νέο του συμβόλαιο με μείωση των απολαβών του.

Ο Κροατής αμυντικός τη φετινή σεζόν έχει καταγράψει μέχρι στιγμής 23 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, μετρώντας μάλιστα και 1 γκολ. Αγωνίστηκε επίσης στα δύο παιχνίδια του Γιουρόπα Λιγκ, όπως και στους 3 αγώνες κυπέλλου, σκοράροντας στον αγώνα με τον Ακρίτα Χλώρακας.

Ευχόμαστε στο Γκόρντον Σίλντενφελντ να πανηγυρίσει την κατάκτηση τίτλων, όπως επίσης μπόλικες νίκες και επιτυχίες με τα χρώματα της Ανόρθωσης».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ