aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗAνακοίνωσε Καλδερόν για 1+1 χρόνια

Aνακοίνωσε Καλδερόν για 1+1 χρόνια

Την απόκτηση του Ινίγο Καλδερόν Ζαπατερία ανακοίνωσε η διοίκηση της Ανόρθωσης.

Αναλυτικά: «Η Ανόρθωσις ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Íñigo Calderón Zapatería. Ο Ισπανός δεξιός οπισθοφύλακας, υπέγραψε πριν από λίγο συμβόλαιο συνεργασίας με την Ανόρθωση για ένα χρόνο, με προοπτική ανανέωσης για ακόμα ένα.

Ήδη, ο ποδοσφαιριστής – που βρίσκεται στην Κύπρο από χθες το βράδυ – έχει ενσωματωθεί με την ομάδα μας και αυτή την ώρα πραγματοποιεί την πρώτη του προπόνηση με τα κυανόλευκα.

Ο Καλδερόν άρχισε  την καριέρα στη γενέτειρά του Ισπανία, από την ακαδημία της Αλαβές. Στη συνέχεια είχε μια τριετή παρουσία στην Αλικάντε, για να επιστρέψει στην πρώτη ομάδα της Αλαβές για μια διετία. Το 2010 μετακινήθηκε στην Αγγλία, για λογαριασμό της Μπράιτον. Εκεί καθιερώθηκε για μια εξαετία.

Μάλιστα, την περίοδο 2014-15 είχε ψηφιστεί «παίχτης της χρονιάς» για τον Σύλλογό του. Πλέον, ο Ινίγο θα αγωνίζεται με τα χρώματα της Ανόρθωσης όπου του ευχόμαστε να έχει μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ