aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνακοίνωσε Χριστοφιδέλη η Ανόρθωση!

Ανακοίνωσε Χριστοφιδέλη η Ανόρθωση!

Την πρόσληψη του Κώστα Χριστοφιδέλη στη θέση του προπονητή της ανδρικής ομάδας ανακοίνωσε το τμήμα πετόσφαιρας της Ανόρθωσης. Ο παλαίμαχος άσος με λαμπρή καριέρα σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, Ηρακλή και ΑΟΠ Κηφησίας αναλαμβάνει τη θέση του προπονητή της προσφυγικής ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου (τμήμα πετόσφαιρας ανδρών) ανακοινώνει την σύναψη συνεργασίας με τον προπονητή πετόσφαιρας κ Κώστα Χριστοφιδέλη. Ο Κώστας Χριστοφιδέλης είναι 42 ετών (26/06/1977) γεννημένος στην Καβάλα απ’ όπου έχει ξεκινήσει και την επαγγελμάτικη του ενασχόληση με την πετόσφαιρα για να ακολουθήσει μια λαμπρή πορεία στον Ολυμπιακό, Παναθηναικό, Ηρακλή και ΑΟΠ Κηφησίας.

Στην καριέρα του κατέκτησε 2 Κύπελλα Κυπελλούχων Ευρώπης , 11 Πρωταθλήματα Ελλάδας, 9 Κύπελλα, 4 Λιγκ Καπ και 1 Σούπερ Καπ. Η μεγαλύτερη διάκριση για τον Κώστα Χριστοφιδέλη αποτελεί η 5η θέση στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2004 στην Αθήνα με την Εθνική ομάδα της Ελλάδας. Η οικογένεια της Ανόρθωσις Αμμοχώστου καλοσωρίζει τον Κώστα Χριστοφιδέλη στην ομάδα μας και του εύχεται κάθε επιτυχία στο έργο του».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ