aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑναχώρησε η αποστολή της Ανόρθωσης (pics)

Αναχώρησε η αποστολή της Ανόρθωσης (pics)

Η αποστολή της Ανόρθωσης αναχώρησε το πρωί (11:00) με τις ευχές των οπαδών της για το πολυπόθητο «διπλό». Στην ομάδα της Αμμοχώστου μετρούν πολλά χρόνια χωρίς ευρωπαϊκή επιτυχία, αναγνωρίζουν ότι η Βασιλεία είναι «βουνό» και μεγάλο φαβορί, αλλά κανένας δεν μπορεί να τους στερήσει το δικαίωμα να παλέψουν για την έκπληξη.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια δεν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα, αφού θα απουσιάζει μόνο ο Μιχάλης Μανιάς, ο οποίος είναι τιμωρημένος, αλλά και τραυματίας. Όλοι οι υπόλοιποι είναι ετοιμοπόλεμοι. Μαζί και ο Γκαλίτσιος που χθες προπονήθηκε κανονικά, ενώ για προληπτικούς -περισσότερο- λόγους, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Κορέια.

Όλα τα μέλη της αποστολής (55 άτομα) που θα ανέβουν σήμερα στο τσάρτερ για τη Βασιλεία υποβλήθηκαν σε τεστ κορωνοϊού, τα οποία ήταν αρνητικά. Η προπόνηση θα γίνει σήμερα στις 20:00 στο γήπεδο που θα διεξαχθεί και ο αγώνας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ