aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑν προλάβει ο Σεού, αλλιώς... 8άρι

Αν προλάβει ο Σεού, αλλιώς… 8άρι

Μέχρι το μεσημέρι, η Ανόρθωση αναμένεται να ανακοινώσει το τελευταίο της μετεγγραφικό απόκτημα για τη φετινή σεζόν. Η ομάδα της Αμμοχώστου, μετά τους Κολούνγκα και Κατσιμήτρο, θα προχωρήσει σε άλλη μια κίνηση ενίσχυσης, μιας και το δικαιούται, αφού πρόλαβε και διέγραψε από τη λίστα της τον Σάβιτς.

Ποιος όμως θα είναι αυτός ο ποδοσφαιριστής; Ο Νιγηριανός Αμπντουλαχί Σεού είναι γνωστό ότι έχει συμφωνήσει με την Ανόρθωση, έμεινε ελεύθερος από την Ουνιάο Μαδέιρα, όμως ένα έγγραφο που δεν έχει αποστείλει η πορτογαλική ομάδα έβαλε σε μπελάδες την ολοκλήρωση της μετεγγραφής. Η Ανόρθωση κινήθηκε αστραπιαία και έχει συμφωνήσει με (τουλάχιστον) έναν ποδοσφαιριστή και αναμένει να δει τι θα κάνει και πού θα καταλήξει.

Ο Σεού είναι κλασικός μέσος, ενώ ο άλλος παίκτης με τον οποίο έχει έρθει σε συμφωνία η Ανόρθωση είναι 8άρι που μπορεί να παίξει και στα άκρα της επίθεσης. Πρόκειται για μια πολύ καλή περίπτωση, που αν αποκτηθεί είναι δεδομένο ότι θα δώσει μεγάλη ποιότητα μεσοεπιθετικά αφού πρόκειται για ποδοσφαιριστή εγνωσμένης αξίας. Οι κυανόλευκοι δεν έχουν πάρει ακόμη την οριστική τους απόφαση, κάτι που αναμένεται να γίνει σήμερα το πρωί.

Πάντως, αν υπήρχε η δυνατότητα να γίνουν δυο μετεγγραφικές κινήσεις από πλευράς Ανόρθωσης, τότε θα γινόντουσαν, όμως δεν υπάρχει η δυνατότητα σύμφωνα με την προκήρυξη του πρωταθλήματος, καθώς κάθε νέος παίκτης που εγγράφεται ως άνεργος θα πρέπει να αντικαταστήσει στο ρόστερ παίκτη που αποχώρησε πριν την 31η Αυγούστου.

Αν έρθει το χαρτί που περιμένουν οι κυανόλευκοι από τη Μαδέιρα για τον Σεού, τότε ο 23χρονος διεθνής Νιγηριανός έχει αρκετές πιθανότητες να είναι αυτός που θα επιλεγεί. Αν όχι, τότε ο Μπενίτο θα προχωρήσει στην άλλη επιλογή που έχει και θα φέρει έναν παίκτη που θα δώσει λύσεις μεσοεπιθετικά.

Άλλωστε, βλέποντας στην πρεμιέρα τον Ρίος Ρέινα πολλοί απογοητεύτηκαν μιας και περίμεναν κάτι πολύ καλύτερο. Οι αρμόδιοι του ποδοσφαιρικού τμήματος ίσως προτιμούν να φέρουν έναν παίκτη που θα έχει τα φόντα να αποτελέσει μια επιπλέον επιλογή για τα «φτερά». Ο κόσμος της Ανόρθωσης θα χρειαστεί να κάνει λίγη ακόμη υπομονή μιας και σήμερα θα παρθεί η απόφαση για την τελευεταία μετεγγραφή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ