aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗ«Αν η Ανόρθωση μας ρίξει κατηγορία είμαστε άξιοι της μοίρας μας»

«Αν η Ανόρθωση μας ρίξει κατηγορία είμαστε άξιοι της μοίρας μας»

Για την πορεία της Δόξας στη φετινή αγωνιστική περίοδο, τον… τελικό της τελευταίας αγωνιστικής με την Ανόρθωση στο Αντώνης Παπαδόπουλος και το πλάνο για ανέγερση ιδιόκτητου γηπέδου μίλησε ο πρόεδρος της Δόξας, Κώστας Χριστοδούλου στο ραδιόφωνο του Super Sport FM.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Έχουμε ακόμα ένα τελικό και θα πάμε για το καλύτερο, να κάνουμε αυτό που πρέπει στο Αντώνης Παπαδόπουλος. Από κει και πέρα υπάρχει ζωή και στην πρώτη και στην δεύτερη κατηγορία. Ζωή δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο. Έχουμε πίστη ότι θα τα καταφέρει αυτή η ομάδα. Άδικα βρισκόμαστε εκεί» είπε αρχικά.

Τι έφταιξε και φτάσατε σε αυτή τη θέση; «Σε πολλά παιχνίδια χάσαμε από το 90΄ και μετά. Παλιότερα πήραμε παιχνίδια με αυτό τον τρόπο και μείναμε κατηγορία. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Ήσασταν καλύτεροι από τον Ερμή η οποίος έκανε το δικό του παιχνίδι: «Ο Ερμής έπαιξε με αξιώσεις. Έχουμε επιστροφές των Μιτρέα και Ασαμόα και θα πάμε κόντρα στην Ανόρθωση να κάνουμε αυτό που πρέπει».

Έχουν άγχος και πίεση οι ποδοσφαιριστές; «Ήταν ένα παιχνίδι με ιδιαιτερότητες. Είχαν άγχος τα παιδιά. Όλες οι ομάδες έχουν άγχος. Δεν γίνεται να έχεις την τελευταία αγωνιστική με την Ανόρθωση εκτός έδρας και να μην έχεις άγχος».

Για το παιχνίδι με την Ανόρθωση; «Αν αυτή η ομάδα χωρίς στόχους καταφέρει να σας ρίξει κατηγορία είμαστε άξιοι της μοίρας μας, αυτό είπα στους ποδοσφαιριστές. Εμείς θα πάμε για τη νίκη, είναι στα πόδια μας».

Είναι νωρίς για απολογισμό, έχετε άλλον έναν τελικό: «Είμαι ευχαριστημένος από όλους στην Δόξα αλλά το ποδόσφαιρο αυτά έχει. Δεν ρίχνω ευθύνες, κάναμε καλή χρονιά, είχαμε ατυχείς συγκυρίες, ήρθε και μια κακοδαιμονία με τους τραυματισμούς και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Και στην β΄ κατηγορία να πάμε δεν θα έχω παράπονο, ήμασταν η καλύτερη ομάδα από αυτές που βρίσκονται εκεί. Δεν μας φταίει κανείς, ούτε η διαιτησία, ούτε η ΚΟΠ, ούτε κανείς».

Το Μακάρειο δεν το εκμεταλλευτήκατε, πότε θα είναι έτοιμο το δικό σας γήπεδο;
«Είμαστε πολύ κοντά για να βάλουμε μπρος. Πρέπει να φτιάξουμε το δικό μας σπίτι. Δεν νιώθουμε έδρα μας στο Μακάρειο. Εύχομαι ο ΠτΔ να τηρήσει την υπόσχεση του και να αρχίσουμε τα έργα. Θέλω να καλέσω τους φίλους της ομάδας να κάνουν μια εκδρομή στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και να στηρίξουν την ομάδα».

Γενικότερα για το φετινό πρωτάθλημα: «Έδωσε χρώμα η κάτω ζώνη. Στα πάνω ξέραμε ότι το ΑΠΟΕΛ θα ήταν πρωταθλητής».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ