aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αν δεν ήταν ο Πάους (Λαΐφης)

Αν δεν ήταν ο Άντρε Πάους, ο Κωνσταντίνος Λαΐφης δεν θα έπαιρνε ευκαιρίες στην Ανόρθωση, δεν θα αναδεικνυόταν και να ωρίμαζε ποδοσφαιρικά σε τόσο μεγάλο βαθμό και κατ’ επέκταση, δεν θα έφτανε εδώ που βρίσκεται σήμερα.

Αγωνιζόμενος ως βασικός σε ένα υψηλού επιπέδου πρωτάθλημα, το βελγικό, με τα χρώματα της Σταντάρ Λιέγης στην οποία παίζει ως δανεικός από τον Ολυμπιακό Πειραιώς, ο οποίος τον αγόρασε το περασμένο καλοκαίρι από την «Κυρία».

Αυτό παραδέχθηκε στη συνέντευξή του στον «Πρωταθλητή»: «Βοηθήθηκα καθοριστικά από τον κ. Πάους (σ.σ. νυν τεχνικός της ΑΕΛ Λάρισας), τον οποίο είχα προπονητή στην Ανόρθωση για δύο χρόνια. Εάν δεν ήταν εκείνος, δεν θα έπαιρνα όλες αυτές τις ευκαιρίες. Με εμπιστεύθηκε από την αρχή. Θεωρώ ότι όλα μαζί έπαιξαν ρόλο. Οι συγκυρίες, ο προπονητής που πίστεψε σε μένα, η εμπειρία μου στην Αγγλία, η δουλειά μου και χρόνο με τον χρόνο γίνομαι καλύτερος».

https://goal.philenews.com/la%ce%90fis-proklisi-gia-mena-o-olybiakos/

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ