aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑμμοχωστιανοί οικοδεσπότες ψάχνουν

Αμμοχωστιανοί οικοδεσπότες ψάχνουν

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Με τέσσερα παιχνίδια θα ολοκληρωθεί σήμερα η 10η αγωνιστική. Κοινός παρονομαστής το προβάδισμα στα προγνωστικά για τους γηπεδούχους. Μετρούν πιο πολύ ως ονόματα, υπερέχουν και βαθμολογικά.

Εντούτοις, βάσει αριθμών, αδιαφιλονίκητο φαβορί είναι μόνο ο ΑΠΟΕΛ απέναντι στην Καρμιώτισσα. Στην έδρα του έχει το απόλυτο σε τέσσερις αγώνες και απέναντι σε ομάδα πολύ μικρότερης εμβέλειας, θα είναι έκπληξη αν στραβοπατήσει. Η νεοφώτιστη έχει μία νίκη εκτός έδρας, μία ισοπαλία και τρεις ήττες.

Όσο για τον Απόλλωνα, ο οποίος θα υποδεχτεί τον Εθνικό, έχει ανάγκη να βελτιώσει τα αποτελέσματά του στο Τσίρειο. Ως γηπεδούχος, έχει νικήσει στα μισά ματς από όσα έχει δώσει (2-1-1), ενώ στο στάδιο της Λεμεσού ηττήθηκε από την ΑΕΛ ως τυπικά φιλοξενούμενος (2-1). Το ευχάριστο γι’ αυτόν είναι ότι ο Εθνικός δεν τα πάει και τόσο καλά μακριά από το Δασάκι. Δεν έχει πάρει νίκη σε πέντε αγώνες, γνώρισε τρεις ήττες και το καλύτερο που πέτυχε ήταν δύο ισοπαλίες.

Οι αριθμοί όμως δεν ευνοούν τους δύο Αμμοχωστιανούς. Η Ανόρθωση θα είναι οικοδέσποινα για έκτη φορά στο πρωτάθλημα και για την ώρα μετρά μόνο ισοπαλίες στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Ψάχνει λοιπόν το πρώτο τρίποντό της, απέναντι στη Δόξα που έχει απολογισμό μία νίκη, μία ισοπαλία και τρεις ήττες μακριά από το Μακάρειο.

Την πρώτη της νίκη στο «Αμμόχωστος» αναζητεί η Νέα Σαλαμίνα. Προηγουμένως έφερε δύο ισοπαλίες και γνώρισε τρεις ήττες. Το ενθαρρυντικό γι’ αυτήν είναι ότι θα φιλοξενήσει την Αναγέννηση, η οποία μετρά πέντε ήττες σε ισάριθμα εκτός έδρας ματς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ