aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗ«Αμφίβολος για Ανόρθωση ο Ανσάχ»

«Αμφίβολος για Ανόρθωση ο Ανσάχ»

Αμφίβολο για τον αγώνα της Πέμπτης ανάμεσα σε Ανόρθωση και Χάποελ Μπερ Σεβά εμφανίζουν ισραηλινά μέσα τον Εουτζέν Ανσάχ ποδοσφαιριστή της ομάδας του Ρόνι Λέβι. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ ο Γκανέζος αποχώρησε τραυματίας από τον αγώνα κυπέλλου κόντρα στη Χάποελ Χάιφα, και υπάρχει ο φόβος ότι δεν θα προλάβει το ματς για τα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ.

Ο Ανσάχ αποκτήθηκε κατά την τρέχουσα μετεγγραφική περίοδο και πέντε εμφανίσεις μέχρι στιγμής με την Χάποελ Μπερ Σεβά έχει πετύχει τρία γκολ. Στον πρώτο αγώνα κόντρα στην Ανόρθωση αγωνίστηκε για 83 λεπτά.

Το δημοσίευμα:

Στη Χάποελ φοβούνται για απουσία του Εουτζέν Ανσάχ από τον αγώνα της Πέμπτης κόντρα στην Ανόρθωση.

Ο ποδοσφαιριστής τραυματίστηκε στον αγώνα κυπέλλου με αντίπαλο τη Χάποελ Χάιφα, και είναι αμφίβολος για το ματς απέναντι στους Κύπριους για τα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ.

Ο Ανσάχ υπέφερε μετά από χτύπημα στον αστράγαλο, το οποίο τον έριξε στο έδαφος. Το ιατρικό τιμ του πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες, ωστόσο δεν ήταν δυνατό να επιστρέψει στο γήπεδο.

Θα προσπαθήσει να προπονηθεί σήμερα, όμως υπάρχει ο φόβος ότι δεν θα μπορέσει να προλάβει τον αγώνα της Πέμπτης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ