aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΆλλο ο Λέβι, άλλο ο Στρέπελ, τουλάχιστον σε έναν τομέα

Άλλο ο Λέβι, άλλο ο Στρέπελ, τουλάχιστον σε έναν τομέα

Πρόθεση να δώσει ευκαιρίες σε Κύπριους δείχνει μέχρι στιγμής ο Γιούρχεν Στρέπελ, εν αντιθέσει με τον Ρόνι Λέβι, ο οποίος και σημαντικές απουσίες να είχε η Ανόρθωση πιστεύοντας πως σε κάποια παιχνίδια ερχόταν η ώρα κάποιων γηγενών να παίξουν, «έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του», να μην το πράξει. Προσπαθούσε να εμμένει στις… εμμονές του μετακινώντας παίκτες σε λανθασμένες θέσεις.

Ο Ολλανδός νέος κόουτς της Ανόρθωσης γνωρίζει -και το δήλωσε κιόλας- πως αν δώσει ευκαιρίες σε νεαρούς θα κάνουν μεν, λάθη, λόγω απειρίας, αλλά αν δεν παίζουν, δεν θα μάθουν, δεν θα αναπτυχθούν. Κι έτσι μετά τους Δημήτρη Δημητρίου, Παναγιώτη Αρτυματά, Νικόλα Εγγλέζου αναμένεται πως ευκαιρία θα δοθεί και σε άλλους.

O Oλλανδός μιλά με τα καλύτερα λόγια για τον Φύτο Κυριάκου και δεν θα είναι έκπληξη αν στους επόμενους αγώνες της Ανόρθωσης ο νεαρός εξτρέμ πάρει χρόνο συμμετοχής. Στο φιλικό με την ΠΑΕΕΚ πέτυχε ένα γκολ και ήταν ο δημιουργός στο πρώτο τέρμα του Μικελτάντζε στην αναμέτρηση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ