aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΆλλη μία ανανέωση και τρεις μετεγγραφές στην Ανόρθωση

Άλλη μία ανανέωση και τρεις μετεγγραφές στην Ανόρθωση

Με δυναμική συνεχίζεται ο σχεδιασμός της Ανόρθωσης στο χάντμπολ, καθότι ανακοινώθηκε η ανανέωση συνεργασίας με τον Ορέστη Λεοντίου, ενώ αποκτήθηκαν ο Ανδρέας Φωτίου κι οι Ελλαδίτες Νίκος Τότος και Κωνσταντίνος Μιμίκος.

Οι τέσσερις ανακοινώσεις:

«Η Sabbianco Ανόρθωση Αμμοχώστου Handball ανακοινώνει την σύναψη συνεργασίας- ανανέωση με τον Κύπριο πίβοτ Ορέστη Λεοντίου. Ο Ορέστης από την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 αγωνίζεται στην ομάδα μας τιμώντας με την παρουσία του το χρώματα και το έμβλημα της Ανόρθωσης. Ορέστη είσαι αναπόσπαστο μέρος για την μεγάλη οικογένεια της Sabbianco Ανόρθωση Αμμοχώστου Handball. Πάμε μαζί για νέες τεράστιες επιτυχίες. Ραντεβού στο εξοχικό Ορέστη…».

«Η Sabbianco Ανόρθωση Αμμοχώστου Handball ανακοινώνει την σύναψη συνεργασίας-μετεγγραφή με τον Έλληνα διεθνή πίβοτ Κωνσταντίνο Μιμίκο! Ο Κωνσταντίνος Μιμίκος, ανερχόμενο ταλέντο του Ελληνικού Χάντμπολ, την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 αγωνιζόταν στην ομάδα του Άρη Νίκαιας. Κωνσταντίνε καλωσόρισες στην μεγάλη οικογένεια της Sabbianco Ανόρθωσης Αμμοχώστου Handball. Πάμε μαζί για νέες τεράστιες επιτυχίες».

«Η Sabbianco Ανόρθωση Αμμοχώστου Handball ανακοινώνει την σύναψη συνεργασίας-μετεγγραφή με τον Έλληνα δεξιό εξτρέμ Νίκο Τότο! Ο Νίκος Τότος την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 αγωνιζόταν στην ομάδα του ΑΣΕ Δούκα. Νίκο καλωσόρισες στην μεγάλη οικογένεια της Sabbianco Ανόρθωση Αμμοχώστου Handball. Πάμε μαζί για νέες τεράστιες επιτυχίες».

«Η Sabbianco Ανόρθωση Αμμοχώστου Handball ανακοινώνει την σύναψη συνεργασίας με τον διεθνή Κύπριο αριστερό εξτρέμ Ανδρέα Φωτίου. Ο Ανδρέας την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 αγωνιζόταν στην ομάδα του Παρνασσού Στροβόλου. Η μετεγγγραφή του Ανδρέα απο τον έταιρο διεκδικητή του τίτλου καταδυκνύει την θέληση της Διοίκησης της ομάδας για ποιοτική ενίσχυση ποιοτικών Κύπριων χειροσφαιριστών. Η ενίσχυση με αξιολογους Κύπριους χειροσφαιριστές θα συνεχιστεί απο όπου κι αν προέρχονται. Ανδρέα καλωσόρισες στην μεγάλη οικογένεια της Sabbianco Ανόρθωση Αμμοχώστου Handball. Πάμε μαζί για νέες τεράστιες επιτυχίες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ