aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΆλλες δύο σούπερ προσθήκες στην Ανόρθωση!

Άλλες δύο σούπερ προσθήκες στην Ανόρθωση!

Ακόμη δύο Έλληνες προσθέτει στο ρόστερ της η ομάδα της Ανόρθωσης. Υπό τις οδηγίες του Γιώργου Ζαραβίνα θα είναι ο Στέλιος Ασβεστάς και ο Μάριος Μωραΐτης. Οι δύο νεαροί αθλητές με πετυχημένες χρονιές στους συλλόγους τους, αποχαιρετούν το ελληνικό πρωτάθλημα, έχοντας ως στόχο να βοηθήσουν τα μέγιστα στην επίτευξη των στόχων της κυπριακής ομάδας.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

Η Sabbianco Aνόρθωση Αμμοχώστου Handball ανακοίνωσε την σύναψη συνεργασίας με δύο Έλληνες διεθνείς περιφερειακούς. Πρόκειται για τους Μάριο Μωραΐτη και τον Στέλιο Ασβεστά οι οποίοι την σεζόν 2019-2020 αγωνίζονταν στην ΑΕΚ Αθηνών και στον Ολυμπιακό Πειραιώς (έπαιξε στον Άρη Νίκαιας με υποσχετική) αντίστοιχα.

Δυο νεαροί και ταλαντούχοι αθλητές με μεγάλες εμπειρίες στις ομάδες που αγωνίστηκαν και τις Εθνικές ομάδες της Ελλάδας οι οποίοι θα ενισχύσουν την ομάδα της Αμμοχώστου. Η Sabbianco Aνόρθωση συνεχίζει τον κύκλο ενίσχυσης του ρόστερ της με επιλογή νεαρών, ταλαντούχων και δυνατών αθλητών με στόχο τη δημιουργία μιας νέας υπερδύναμης στο χώρο του Χαντμπολ για τα επόμενα χρόνια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ