aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑλλαγή στο ντέρμπι Ανόρθωση – Απόλλωνας λόγω Τσάμπιονς Λιγκ!

Αλλαγή στο ντέρμπι Ανόρθωση – Απόλλωνας λόγω Τσάμπιονς Λιγκ!

Στις 18:00 αντί στις 19:00 που ήταν αρχικά ορισμένος θα αρχίσει ο εξ αναβολής αγώνας της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος μεταξύ Ανόρθωσης – Απόλλωνα. Το ντέρμπι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» θα διεξαχθεί την Τετάρτη (2/10) και επειδή ακολουθούν αγώνες Τσάμπιονς Λιγκ η ΟΥΕΦΑ απαίτησε να ολοκληρωθεί πριν τις 19:55.

Θυμίζουμε ότι η ομάδα της Λεμεσού θ’ αντιμετωπίσει την προσεχή Παρασκευή (27/9) την ΑΕΚ στην «Αρένα» σε εξ αναβολής παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής.

Το σαββατοκύριακο (28/9-29/9) δεν υπάρχει αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα, αφού το Σάββατο (28/9) θα διεξαχθεί ο αγώνας του Σούπερ Καπ ανάμεσα στον πρωταθλητή ΑΠΟΕΛ και την κυπελλούχο ΑΕΛ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Η ανακόίνωση της ΚΟΠ
«Η ΚΟΠ ανακοινώνει ότι ο εξ αναβολής αγώνας της 2ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Cyta μεταξύ της Ανόρθωσης και του Απόλλωνα που ορίστηκε να διεξαχθεί την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου, θα αρχίσει στις 18:00 αντί στις 19:00 που είχε αρχικά προγραμματιστεί.

Ο λόγος είναι ότι, ο αγώνας θα πρέπει να ολοκληρωθεί πριν την ώρα έναρξης των αγώνων των ομίλων του Champions League.

Η ΚΟΠ αποτάθηκε στην UEFA, ζητώντας άδεια για ορισμό του εν λόγω αγώνα στην πιο πάνω ημερομηνία, όπως προνοούν οι κανονισμοί για ορισμό αγώνων σε ημερομηνίες διεξαγωγές των Ευρωπαϊκών διοργάνωσεων. Η UEFA ενέκρινε το αίτημα της ΚΟΠ, με την προϋπόθεση ότι αγώνας θα έχει ολοκληρωθεί πριν τις 19:55».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ