aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗ«Αλαλούμ, αλαλούμ…»

«Αλαλούμ, αλαλούμ…»

Είναι λογικό να επικρατεί ένα… αλαλούμ στην Ανόρθωση, όσον αφορά στο κτίσιμο της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.

Ο νέος τεχνικός διευθυντής Αλβέρτο Μπενίτο, έθεσε ως προτεραιότητά του να ξεκαθαρίσει το ζήτημα με τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα παραμείνουν στο ρόστερ, ενώ ως γνωστόν, από αυτούς που διατηρούν συμβόλαιο τέθηκαν εκτός πλάνου οι Τόνι Κάλβο, Δημήτρης Οικονόμου, Ανδρέας Κίττος, Βίτορ Πελέ, Ράζακ Νούχου και Ανδρέας Αβραάμ.

Επίσης, δεν συνεχίζουν οι Μάρκους Χόλγκερσον, Ζερεμί Μανζορό και Παναγιώτης Λοϊζίδης, καθώς και ο Χρίστος Μαραγκός που κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Από εκεί και πέρα, ο Μπενίτο επιθυμεί την παραμονή των Αντρέα Ορλάντι και Λεό Σβεχλέν στους οποίους προτάθηκε ανανέωση με μειωμένες απολαβές, χωρίς όμως να την αποδεχθούν.

Όσο για τον Ιράκλι Μαϊσουράντζε, ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής θεωρεί χρήσιμο τον Γεωργιανό μέσο για τη νέα Ανόρθωση, αλλά οι δύο πλευρές δεν τα βρίσκουν ούτε στο οικονομικό μέρος της πρότασης ανανέωσης, ούτε στους όρους του συμβολαίου. Σχετικά με τους Ντίνο Ντλόβου και Ίσμαελ Γκονσάλβες, θεωρείται βέβαιο ότι θα συνεχίσουν, αφού η επιθυμία ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι δεδομένη.

Ο διεθνής Νοτιοαφρικανός επιθετικός μπορεί κατά καιρούς να απασχόλησε με την συμπεριφορά του, όμως η αγωνιστική του εικόνα ήταν τέτοια που ο Μπενίτο πιστεύει ότι είναι ένας παίκτης που έχει να δώσει πολλά ακόμη.

Επίσης, υπάρχει πάντα και το δέλεαρ της πώλησης του, κάτι που θα αποφέρει χρήμα στο ταμείο του συλλόγου. Κατά καιρούς έχει γραφτεί το όνομα του στο ρεπορτάζ διάφορων ομάδων, οπόταν τυχόν καλή πρόταση από το εξωτερικό, θα τη δουν με θετικό μάτι οι παράγοντες. Σχετικά με τον επιθετικό από την Γουινέα Μπισάου, η τεχνική ηγεσία θεωρεί πως με σωστή προετοιμασία και διατροφή, θα επανέλθει στα επίπεδα που ήταν κατά την πρώτη του θητεία στην Ανόρθωση.

Καταληκτικά να υπενθυμίσουμε πως από αυτούς που ήλθαν ως δανεικοί, πέραν του Νικολάς Μαρτίνες, δεν υπάρχει ενδεχόμενο να παίξουν και στη νέα σεζόν στην Ανόρθωση οι Ευθύμης Κουλούρης και Μανώλης Τζανακάκης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ