aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗ«Ακούνε ΑΠΟΕΛ και τους ιντριγκάρει, μην ακούσουμε για δισέγγονα του Ουζόχο»

«Ακούνε ΑΠΟΕΛ και τους ιντριγκάρει, μην ακούσουμε για δισέγγονα του Ουζόχο»

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος παραχώρησε δηλώσεις στον Σπορ FM 95,0 για τη νίκη των «γαλαζοκιτρίνων» επί της ΕΝΠ και για τα αγωνιστικά δεδομένα στον «Pari-match Αρχάγγελος» ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος, και μεταξύ άλλων σχολίασε και τον θόρυβο που προκάλεσε η τοποθέτηση του για την ένσταση του Απόλλωνα.

«Σαφώς και παρακολουθούμε τα τεκταινόμενα. Αυτή τη στιγμή δεν μας αφορά ως ΑΠΟΕΛ. Αν αλλάξει η βαθμολογία τότε θα τοποθετηθούμε», είπε και είχε πει πριν από περίπου μια εβδομάδα ο Νεκτάριος Πετεβίνος. Σήμερα ανέφερε: «Την ίδια τοποθέτηση έκανε χτες η Ομόνοια όταν ρωτήθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου της αλλά δεν έγινε θέμα. Απλά υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που μόλις ακούσουν ΑΠΟΕΛ τους ιντριγκάρει, δεν ξέρω τι τους προκαλεί… Αυτή όμως είναι η ζωή μας, δεν μπορούμε να την αλλάξουμε. Και μην ακούσουμε ότι είπα τίποτα για δισέγγονα του Ουζόχο και ξέρω ‘γω».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ