aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑίτημα για παρουσία κόσμου στον τελικό κυπέλλου στο 30% του ΓΣΠ

Αίτημα για παρουσία κόσμου στον τελικό κυπέλλου στο 30% του ΓΣΠ

Κοινό αίτημα στα αρμόδια σώματα της Κυβέρνησης για παρουσία κόσμου στον τελικό κυπέλλου θα καταθέσουν Ανόρθωση, Ολυμπιακός και Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου. Όπως ανακοίνωσε η Ομοσπονδία ο τελικός κυπέλλου θα διεξαχθεί στις 15 Μαΐου στο ΓΣΠ και υπάρχει κοινή πεποίθηση ότι είναι εφικτό να γίνει η αναμέτρηση στην παρουσία κόσμου.

Οι δύο φιναλίστ στο αίτημά τους θα καταθέσουν απόψεις για το πώς μπορεί να μπουν ασφαλιστικές δικλείδες προστασίας από την πανδημία του κορωνοϊού. Θα γίνει εισήγηση όπως όσοι παρακολουθήσουν την αναμέτρηση να έχουν περάσει από τεστ κορωνοϊού μερικές ώρες πριν τον αγώνα, ενώ θα τηρούνται αποστάσεις.

Διαβάστε επίσης: Τελικός κυπέλλου: Σάββατο, 15 του Μάη, μετάδοση σε ανοικτή ζώνη

Τα επιδημιολογικά δεδομένα δεν είναι και τα καλύτερα και οι ενδείξεις δεν επιτρέπουν αισιοδοξία, όμως υπάρχει αποφασιστικότητα ώστε πείσουν το Υπουργείο Υγείας ότι υπό προϋποθέσεις μπορεί να διεξαχθεί η αναμέτρηση στην παρουσία έστω λίγων οπαδών των δύο ομάδων.

Μιλώντας στον Active (107,4 & 102,5) o πρόεδρος της Ανόρθωσης τόνισε ότι στόχος είναι να παραχωρηθεί τουλάχιστον το 30% της χωρητικότητας του γηπέδου. «Ετοιμάζουμε από κοινού επιστολή για να ζητήσουμε την παρουσία κόσμου στον τελικό. Είναι αδιανόητο να γίνονται εκδηλώσεις σε θέατρα και σινεμά με περισσότερα άτομα απ’ ότι τα ποδοσφαιρικά γήπεδα. Σήμερα μπορούμε μόνο 20 άτομα, είναι αδιανόητο. Όταν επιτρέπουν στα Mall να λειτουργούν όπως λειτουργούν έχουν υποχρέωση τον τελικό να τον παρακολουθήσει αριθμός φιλάθλων λαμβάνοντας φυσικά τα απαιτούμενα μέτρα. Διαφορετικά θα είναι μια ατεκμηρίωτη και παράλογη απόφαση. Δεν θέλω να πιστεύω ότι θα υπάρξει ομάδα επιστημόνων που θα έχει διαφορετική άποψη. Θεωρώ ότι θα μας δοθεί τουλάχιστον το 30% της χωρητικότητας του γηπέδου», σημείωσε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ