aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑινιγματικό μήνυμα Ρομπέρζ για το μέλλον του

Αινιγματικό μήνυμα Ρομπέρζ για το μέλλον του

Η αντίστροφη μέτρηση για την ολοκλήρωση της μετεγγραφικής περιόδου άρχισε, καθώς απομένουν μόλις 25 μέρες για το τέλος της καλοκαιρινής μετεγγραφικής περιόδου.

Ο Βαλεντίν Ρομπέρζ συνεχίζει να προπονείται ατομικά στο Κολόσσι και να μην υπολογίζεται από τον Σωφρόνη Αυγουστή. Οι προτάσεις που δέχθηκε ο Απόλλων από ομάδες του εξωτερικού (Κλουζ και Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ) απορρίφθηκαν από τον Γάλλο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος επιθυμεί να παραμείνει στην Κύπρο, καθώς πρόσφατα η σύζυγός του έφερε στον κόσμο δίδυμα. Αρνητικός ήταν ο Ρομπέρζ και στην κρούση της Πάφος FC και όλα είναι πιθανά για το μέλλον του. Θυμίζουμε πως στην αρχή της καλοκαιρινής μετεγγραφικής περιόδου η περίπτωση του Ρομπέρζ απασχόλησε έντονα το ρεπορτάζ της Ομόνοιας.

Όσον αφορά τη φημολογία περί μετεγγραφής του στην Ανόρθωση, κάτι τέτοιο δεν ευσταθεί. Πάντως, ο ίδιος ο έμπειρος στόπερ με αινιγματική ανάρτησή του το μεσημέρι της Κυριακής αφήνει να νοηθεί πως στο τέλος της ημέρας θα γίνει αυτό που θέλει. «Μην βιάζεστε για τίποτα. Όταν έρθει η ώρα θα γίνει», ήταν η ανάρτηση του Ρομπέρζ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ