aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑινιγματικές δηλώσεις από Μικελτάντζε και ενδιαφερόμενες ομάδες

Αινιγματικές δηλώσεις από Μικελτάντζε και ενδιαφερόμενες ομάδες

Νέες δηλώσεις σε έντυπο και ηλεκτρονικό Μέσο της πατρίδας του Γεωργίας έκανε ο Μπέκα Μικελτάντζε. Ο Γεωργιανός ανέφερε πως δεν ζήτησε ο ίδιος περισσότερα χρήματα, ενώ τόνισε πως πλέον είναι ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του όπου επιθυμεί. Μάλιστα, το… πήγε κι ένα βήμα παραπέρα, αφήνοντας να νοηθεί πως δεν τον ήθελε η διοίκηση.

«Ό,τι συνέβη ήταν έκπληξη για μένα. Η ηγεσία άλλαξε, ο Κετσπάγια ήρθε και όμως έπρεπε να φύγω. Δεν κατάλαβα γιατί έπρεπε να φύγω… Ο Τιμούρ με κάλεσε και ενδιαφέρθηκε για μένα και όταν υπήρχαν οικονομικές δυσκολίες, βοήθησε ώστε να πληρωθώ ένα μισθό. Όμως μετά κάτι άλλαξε», είπε.

Για τις φήμες περί αποχώρησής του επειδή ζήτησε περισσότερα χρήματα, πρόσθεσε: «Τίποτα δεν ισχύει από αυτά. Αντιθέτως ο μισθός που είχα εγώ ήταν ικανοποιητικός. Ήρθε ο Κετσπάγια, ήμουν χαρούμενος μιας και πίστευα ότι θα ήταν επαγγελματίας μαζί μου. Τώρα όμως δεν το μετανιώνω. Πολλά πράματα άλλαξαν από την ημέρα που έφυγα από την Κύπρο. Άρχισα να συνεργάζομαι με νέο ατζέντη και ήδη τέσσερις ομάδες από Ρωσία και τρεις ευρωπαϊκές ενδιαφέρονται για μένα. Θα μάθω που θα αγωνίζομαι σύντομα».

Εάν πρέπει να καταβληθεί κάποια αποζημίωση στην ομάδα του: «Όχι καμία αποζημίωση. Είμαι ελεύθερος».

Για το γεγονός πως το πέρασμα του από την Κύπρο δεν κρίνεται πετυχημένο: «Έπαιζα στη μεσαία γραμμή, που δεν είναι η θέση μου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ