aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΑιχμές κατά Ομοσπονδίας από Ανόρθωση: «Τα κατεστημένα ενοχλούνται...»

Αιχμές κατά Ομοσπονδίας από Ανόρθωση: «Τα κατεστημένα ενοχλούνται…»

Καυστική ανακοίνωση κατά της ΚΟΧ εξέδωσε το τμήμα χάντμπολ της Ανόρθωσης και μεταξύ άλλων υποστηρίζεται σε αυτήν ότι η Ομοσπονδία σφυρίζει αδιάφορα όσον αφορά στο θέμα γηπέδου, ενώ αφήνονται αιχμές για τον χορηγό της.

Αναλυτικά:

«Αν κάποιοι κύριοι πιστεύουν ότι θα σταθούν εμπόδιο έναντι μιας τεράστιας και ιστορικής ομάδας και κυρίως όταν αυτή η ομάδα φέρει το βαρύ όνομα της Ανόρθωσης Αμμοχώστου τότε ένα μόνο είναι το μήνυμα μας σε αυτούς: θα εκπλαγούν! Είναι υποχρέωση μας να ενημερώνουμε τον τεράστιο κόσμο της Ανόρθωσης Αμμοχώστου για οτιδήποτε συμβαίνει στο χώρο του handball αλλά και για τις ενέργειες τις οποίες κάνουμε εμείς.

Χθες πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση της Κυπριακής Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης. Για ακόμη μια φορά μας έκαναν να νιώσουμε πρόσφυγες. Για ακόμη μια φορά είδαμε το κατεστημένο να ευλογεί τα γένια του αδιαφορώντας ουσιαστικά για την ανάπτυξη του αθλήματος. Να αλληλο-συγχαίρονται για την επιτυχία του αθλήματος!

Ενός αθλήματος που οι αριθμοί από μόνοι τους προκαλούν κατάθλιψη:

14 Σωματεία μέλη της ΚΟΧ

6 ομάδες στην Α κατηγορία Ανδρών

4 ομάδες στην Β κατηγορία Ανδρών

Ενός αθλήματος όπου δεν καλύπτεται ούτε στις τελευταίες γραμμές των αθλητικών ειδήσεων. Ενός αθλήματος όπου ο προϋπολογισμός της ομοσπονδίας είναι μικρότερος από το κόστος της μετεγγραφής του μεγάλου Κύπριου τερματοφύλακα Χριστόφορου Νούγκοβιτς στην Σπαρτάκ Μόσχας.

Και διερωτόμαστε:

Πως είναι δυνατόν ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας να ευχαριστεί τον χορηγό της ομοσπονδίας ο οποίος “τυχαία” είναι πρόεδρος σωματείου που πρωταγωνιστεί στο άθλημα; Και αυτός φυσικά όταν του δόθηκε ο λόγος συγχάρηκε “τυχαία” την ομοσπονδία για την αλάνθαστη πολιτική της και την υπηρεσία της στο άθλημα! Πρωτοφανές!

Ζητήσαμε εδώ και 6 μήνες βοήθεια από την ομοσπονδία για την εξεύρεση γηπέδου για να καλύψει τις ανάγκες της πρώτης ομάδας της Ανόρθωσης. Δεν μπήκαν καν στον κόπο να μας δώσουν ούτε μια απάντηση! Ούτε ένα τηλεφώνημα! Αρκέστηκαν ψες να μας πουν ότι προσπάθησαν χωρίς να μας ενημερώσουν και τελικά δεν τα κατάφεραν.

Κύριοι καταλάβετε το απλό: H Ανόρθωση είναι ιδέα, έχει τεράστια ιστορία και τεράστια υπομονή να αντιμετωπίσει όλα τα προβλήματα που δημιουργούνται μπροστά της. Κανένας δεν μπορεί να μπει μπροστά της. Δεν το κατάφερε η προσφυγιά και τουρκική κατοχή δεν θα τα καταφέρετε ούτε εσείς.

Όσα προβλήματα και να αντιμετωπίσουμε θα τα λύσουμε μόνοι μας. Θα βρούμε τις λύσεις μόνοι μας. Και η δίκη σας τιμωρία είναι να μας βρίσκεται πάντα μπροστά σας. Θα είμαστε πάντα μπροστά, πάντα μαχητές και πιο μονιασμένοι από ποτέ.

Και να θυμάστε κύριοι:

ΑΕΝΑΩΣ ΑΝΑΓΕΝΝΑΤΑΙ…

Ανόρθωσης Αμμοχώστου Handball

ΜΟΝΟ ΚΟΡΥΦΗ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ