aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑγοράζει το πολυεργαλείο με ένα χρόνο καθυστέρηση

Αγοράζει το πολυεργαλείο με ένα χρόνο καθυστέρηση

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Για τον Κωστάκη Αρτυματά μπορεί η Ανόρθωση να βρήκε κλειστές πόρτες, καθώς ο ΑΠΟΕΛ απάντησε στη σχετική κρούση ότι θέλει να τον κρατήσει, αλλά το ενδιαφέρον για παίκτες από την εγχώρια αγορά δεν περιορίστηκε στον διεθνή μέσο των «γαλαζοκίτρινων». Ο Τιμούρ Κετσπάγια βλέπει ως μια καλή λύση για τη μεσαία γραμμή τον Ρενάτο Μαργκάσα, η περίπτωση του οποίου είναι σαφώς διαφορετική, και όλα συγκλίνουν στην πραγματοποίηση της μετεγγραφής από τη μια ομάδα της Αμμοχώστου στην άλλη…

Ο κυπροποιημένος Πορτογάλος δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Ν. Σαλαμίνα, αλλά σε αυτό υπάρχει η ρήτρα των 50.000 ευρώ, ποσό που δεν είναι απαγορευτικό. Ο Κετσπάγια πιστεύει στην αξία του 33χρονου (17/7/1985) ποδοσφαιριστή, ο οποίος μπορεί να δώσει βοήθειες σε πάνω από μια θέση. Μπορεί να αγωνιστεί ως αμυντικός μέσος, αλλά και ως αριστερός μπακ-χαφ. Είναι παίκτης πολυεργαλείο δηλαδή, ο οποίος βεβαίως θέλει να αγωνιστεί στην Ανόρθωση. Ο Μαργκάσα υπενθυμίζουμε πως γνωστοποίησε πως έχει ρήτρα και τόνισε πως «στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί», μιλώντας για το μέλλον του.

Η δήλωση του αυτή φαίνεται πως ήταν ο προάγγελος των εξελίξεων με την Ανόρθωση να εκδηλώνει το ανεπίσημο, προς το παρόν, ενδιαφέρον της. Θυμίζουμε ότι ο Μαργκάσα έχει αγωνιστεί σε Δόξα, ΑΕΚ, Ομόνοια, Ν. Σαλαμίνα και μετά που έγινε Κύπριος έπαιξε και στην Εθνική.

Διαβάστε επίσης: Οι όροι της συμφωνίας μεταξύ Ανόρθωσης – Όρενμπουργκ, Μαμούκα και Κόκα

Για τον Μαργκάσα είχε εκδηλωθεί ενδιαφέρον και πέρσι, αλλά η υπόθεση δεν προχώρησε. Ένα χρόνο μετά όλα δείχνουν ότι αυτή τη φορά τα πράγματα είναι διαφορετικά και απομένουν λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, η Ανόρθωση κινείται για απόκτηση αριστερού μπακ, δυο ακραίων επιθετικών, και ένα ή δυο μέσους. Από εκεί και πέρα αν προκύψει κάποια άλλη αποχώρηση ίσως αλλάξει το σκηνικό.  Από τους Κύπριους παίκτες που επιστρέφουν στο «Α. Καρράς»- Σωτηρίου, Κορρέα, Μ. Νικολάου, Χατζηπασχάλης- ίσως μείνουν στο ρόστερ ένας-δυο.

Διαβάστε επίσης: Γκαλίτσιος στον «Active» : «Εύκολη απόφαση, γνωρίζω και παίκτες που θα έρθουν»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ