aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑγωνία για Σίλντενφελντ

Αγωνία για Σίλντενφελντ

Αγώνα δρόμου για να προλάβει την ευρωπαϊκή πρεμιέρα της Ανόρθωσης κόντρα στη Λάτσι την ερχόμενη Πέμπτη (12/7) για τον α’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ κάνει ο Γκόρντον Σίλντενφελντ.

Ο Κροάτης αμυντικός της «Κυρίας» αποχώρησε με ενοχλήσεις μετά από κτύπημα που δέχθηκε στο 5’ της φιλικής αναμέτρησης με τη Διναμό Βράνιε και στην ομάδα της Αμμοχώστου σήμανε «συναγερμός». Αν και ο τραυματισμός του έμπειρου στόπερ δεν είναι σοβαρός, νιώθει ενοχλήσεις στο σημείο που δέχθηκε το κτύπημα, γεγονός που καθιστά αμφίβολη τη συμμετοχή του στην αναμέτρηση.

Διαβάστε επίσης: Οι ακριβότερες μετεγγραφές στην ιστορία της Ανόρθωσης

Ο Σίλντενφελντ θα ακολουθήσει πρόγραμμα φυσιοθεραπείας και συντηρητική αγωγή τις επόμενες μέρες με την ελπίδα να ξεπεράσει τους πόνους και να τεθεί στη διάθεση του Ρόνι Λέβι. Η Ανόρθωση έχει τις λύσεις (Σωτηρίου, Αρτυματάς) να καλύψει ενδεχόμενη απουσία του Κροάτη, όμως σαφέστατα η παρουσία του δίνει ασφάλεια στα μετόπισθεν της «Κυρίας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ