aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑυτοί... κρύβονται πίσω από το ενδιαφέρον της Αϊντχόφεν για Λαΐφη

Αυτοί… κρύβονται πίσω από το ενδιαφέρον της Αϊντχόφεν για Λαΐφη

ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΠΟΝΗΡΟΥ

Μπορεί σε κάποιους να προκάλεσε έκπληξη το ενδιαφέρον της Αϊντχόφεν για τον Κωνσταντίνο Λαΐφη και πως ο ποδοσφαιριστής είναι στο μικροσκόπιο της Ολλανδικής ομάδας, όμως η αλήθεια είναι πως τίποτα δεν ήταν τυχαίο.

Οι ιθύνοντες της Αϊντχόφεν πάντοτε “ψάχνουν” για παίκτες με προοπτική ανέλιξης και ένας εξ αυτών είναι και ο Κύπριος διεθνής, αφού στο πρόσωπό του βλέπουν έναν ποδοσφαιριστή που αφενός μπορεί να προσφέρει στο αγωνιστικό μέρος κι αφετέρου μπορεί να πωληθεί αργότερα με αρκετά εκατομμύρια ευρώ.

Το όνομα του Λαΐφη… έπεσε στο τραπέζι αρχικά από τον πρώην τεχνικό διευθυντή της Ανόρθωσης, Σταν Φαλξ, ο οποίος εξακολουθεί να διατηρεί επαφές με την Ολλανδική ομάδα, ενώ με κολακευτικά σχόλια για τον Παραλιμνίτη άσο αναφέρθηκε και ο Φρανκ Άρνεσεν (επίσης πρώην τεχνικός διευθυντής της Αϊντχόφεν), ο οποίος είχε ενδιαφερθεί παλαιότερα για τον ποδοσφαιριστή και συγκεκριμένα όταν βρισκόταν στον ΠΑΟΚ.

Όπως σημειώσαμε και σε προηγούμενό μας ρεπορτάζ, η αρχική τιμή του αριστεροπόδαρου ποδοσφαιριστή είναι στα 2 εκατομμύρια ευρώ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ