aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑυτό που κάνει ο Τιμούρ, πουλάει αλλά… κουράζει!

Αυτό που κάνει ο Τιμούρ, πουλάει αλλά… κουράζει!

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Εντάξει, ίσως να το «βλέπει» σαν πασιαμά αυτό που κάνει ο Τιμούρ Κετσπάγια με τις… μη δηλώσεις του στις συνεντεύξεις Τύπου μετά από τα παιχνίδια. Ίσως και κάποιοι από τη διοίκηση της Ανόρθωσης που πιθανόν να το κάνει αυτό με τις «ευλογίες» τους ο Γεωργιανός προπονητής, να γελάνε και να λένε και από μέσα τους: «Κάμε τους τα ούλλα ρε Τιμούρ». Και να μην τους νοιάζει καν για το πρόστιμο…

Καλό είναι να σεβαστεί όμως τους δημοσιογράφους που πιάνουν δουλειά από πιο νωρίς τα σαββατοκύριακα και καθυστερούν να πάνε σπίτι τους τα βράδια μετά από τους αγώνες επειδή τον περιμένουν στις αίθουσες Τύπου να καταγράψουν αυτά που θα πει για να τα μεταφέρουν γραπτώς ή ραδιοφωνικώς. Το ίδιο ισχύει και για τους υπαλλήλους στα τηλεοπτικά συνεργεία των συνδρομητικών καναλιών. Τουλάχιστον η αναμονή τους θα άξιζε τον κόπο εάν ξαφνικά ο Γεωργιανός δεν αποφάσιζε να συμπεριφερθεί με αυτόν τον τρόπο…

Αλλά να μην ξεχνάμε και το εξής: Όταν ο Τιμούρ είχε προβλήματα ως προπονητής στον Ολυμπιακό Πειραιώς και στην ΑΕΚ Αθηνών που αφορούσαν σε άδικη κριτική που τον οδήγησε στην πόρτα της εξόδου και όταν του πετούσαν ψεύτικα χαρτονομίσματα οι ίδιοι οπαδοί της ομάδας του όταν ήταν προπονητής στον ΑΠΟΕΛ, αλλά και ακολούθως όταν απολύθηκε, κάποιοι από τους δημοσιογράφους που τον περιμένουν να μιλήσει ουσιαστικά στις συνεντεύξεις Τύπου, τον στήριξαν σε μεγάλο βαθμό.

Τον στήριξαν επίσης και συμφώνησαν μαζί του ακόμη και στις γεμάτες από θυμό δηλώσεις του για κάποιες άσχημες καταστάσεις στο κυπριακό ποδόσφαιρο που αφορούν σε γηπεδικές εγκαταστάσεις, ορισμούς ημερομηνιών αγώνων, ακόμη και για τις γελοίες αφορμές που επέφεραν την περσινή διακοπή του πρωταθλήματος και την αύξηση των ομάδων.

Εάν η δικαιολογία της στάσης του αυτής αφορά στο γεγονός πως τιμωρήθηκε για αυτά που είπε μετά από το ντέρμπι με την Ομόνοια (1-1), δεν φταίνε οι δημοσιογράφοι.

Σε μεγάλη μερίδα οπαδών δεν θα αρέσουν τα πιο πάνω, αλλά είναι η πικρή αλήθεια. Διότι καλό είναι να γελάμε με αυτές τις -μη συνεργάσιμες- πράξεις του Κετσπάγια όταν η ομάδα πάει καλά, αλλά εάν η πορεία ήταν άκρως αντίθετη και συμπεριφερόταν έτσι ο Γεωργιανός, θα ήταν έντονη η κριτική προς αυτόν, ακόμη και από τον κόσμο της Ανόρθωσης.

Υ.Γ.: Κατάντησε κλισέ, αλλά ταιριάζει να το υπενθυμίσουμε. «Άβυσσος» η ψυχή του οπαδού και η συμπεριφορά του μοιάζει με τη γραφική παράσταση του βολέματος και του συμφέροντος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ