aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΆφησε τρεις στα αποδυτήρια ο Κετσπάγια και άλλαξε σχηματισμό

Άφησε τρεις στα αποδυτήρια ο Κετσπάγια και άλλαξε σχηματισμό

Αλλαγές σε πρόσωπα και σχήμα από τον Τιμούρ Κετσπάγια στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου της αναμέτρησης με τον Άρη στο Τσίρειο, για την 4η αγωνιστική.

Ο Γεωργιανός τεχνικός προφανώς και είχε πολλά παράπονα από τους παίκτες του για την εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου και ιδίως το μπλακ άουτ του διαστήματος 12-19 που είχε ως αποτέλεσμα να προηγηθεί με 3-0 η ομάδα της Λεμεσού με ισάριθμα γκολ του Στεπίνσκι. Ο Ουάρντα μείωσε σε 3-1 με το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα της Ανόρθωσης και στο ημίχρονο του αγώνα ο Κετσπάγια προχώρησε σε τρεις αλλαγές.

Οι Χριστοδουλόπουλος, Αντωνιάδης και Καλτσάς πήραν τις θέσεις των Νινούα, Ντέλετιτς και Κορρέα, με τους κυανόλευκους να αλλάζουν σχηματισμό και να αγωνίζονται με 3-4-3. Τριάδα στην άμυνα οι Αραγιούρι, Ρισβάνης και Αντωνιάδης, δεξί μπακ – χαφ ο Καλτσάς, αριστερό ο Κορέια, δίδυμο ανασταλτικών μέσων οι Αρτυματάς και Πόποβιτς με τον Ουάρντα αριστερά στην επίθεση, τον  Χριστοδουλόπουλο δεξιά και τον Λάφερτι στην κορυφή. Με την είσοδο του Ρουσιά αντί του Βορειοϊρλανδού ο Κύπριος επιθετικός πήγε δεξιά ο και ο Χριστοδουλόπουλος στην κορυφή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ