aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗ24 «κλικ» στην πρωινή προπόνηση

24 «κλικ» στην πρωινή προπόνηση

Συνεχίζονται οι προπονήσεις των ποδοσφαιριστών της Ανόρθωσης επί πολωνικού εδάφους, με την επίσημη σελίδα της ομάδα στο facebook να ενημερώνει για τα τεκταινόμενα στο αθλητικό  κέντρο «Ρέμες», μέσω φωτογραφικού υλικού.

Εντατικά, με πειθαρχία και σε οικογενειακό κλίμα συνεχίζουν την προετοιμασία τους οι κυανόλευκοι της Αμμοχώστου. Χαρακτήρισαν ιδανικές τις καιρικές συνθήκες στην Οπαλένιτσα, όπως επίσης και τις εγκαταστάσεις που τους φιλοξενούν. Η βελτίωση της φυσικής κατάστασης, η ομοιογένεια και η τακτική αποτελούν επί του παρόντος τις βασικές επιδιώξεις της Ανόρθωσης.

Ο Αντόνιο Πούτσε είναι παθιασμένος με τη δουλειά του ενώ συμμετέχει σε κάποια από τα παιχνίδια με την μπάλα. Τα φιλικά παιχνίδια επί πολωνικού εδάφους θα βοηθήσουν την «Κυρία» στο μοντάρισμα και θα φανερώσουν τις σκέψεις του προπονητή της.

Από εκεί και πέρα, στην Κύπρο αναμένεται την Πέμπτη ο πρόεδρος της εταιρείας Χρήστος Πουλλαΐδης. Το απόγευμα, η διοίκηση θα συνεδριάσει. Θα συζητηθούν όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα και στο επίκεντρο θα είναι ο προγραμματισμός. Την Παρασκευή, οι Πουλλαΐδης και Τάσος Ανδρέου αναμένεται να βρεθούν στην Πολωνία για να δουν από κοντά την προετοιμασία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ