aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗ«15 χρόνια προκλήσεις και ένα αξέχαστο έπος»

«15 χρόνια προκλήσεις και ένα αξέχαστο έπος»

O Χρίστος Μαραγκός αποφάσισε να… κρεμάσει τα ποδοσφαιρικού του παπούτσια έπειτα από μία 15ετή καριέρα ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και μέσω γραπτής του δήλωσης τονίζει πως η απόφασή του αυτή δεν ήταν καθόλου εύκολη. Η γραπτή δήλωση του Μαραγκού επιβεβαιώνει το σημερινό μας δημοσίευμα με τίτλο «Ο τελευταίος της δυναστείας»

«Μετά από έναν κύκλο 15 ετών επαγγελματικής δραστηριότητας στο χώρο του ποδοσφαίρου, έλαβα την απόφαση πως ήρθε η ώρα ο κύκλος αυτός να κλείσει. Μία απόφαση που δεν ήταν εύκολη. Κάθε ομάδα στην οποία αγωνίστηκα ήταν και ένας σταθμός», αναφέρει αρχικά και συνεχίζει:

«Διδάχθηκα πολλά και προσπάθησα να δώσω σε κάθε περίπτωση τον καλύτερο μου εαυτό. Το ξεκίνημα της ποδοσφαιρικής μου καριέρας στον Απόλλωνα, τα 10 ολόκληρα χρόνια που έζησα στην Ανόρθωση, το πέρασμα από την ΑΕΚ, η παρουσία μου στον Άρη Θεσσαλονίκης και φυσικά τις συμμετοχές μου στην Εθνική Ομάδα Παίδων, Νέων, Ελπίδων και Ανδρών».

«15 χρόνια γεμάτα προκλήσεις. Ένα πρωτάθλημα, δύο κύπελλα και το αξέχαστο έπος της Τραπεζούντας. Ένας κύκλος έκλεισε για να ανοίξει ένας νέος, δυναμικός, στον επιχειρηματικό τομέα. Θα αφοσιωθώ σε νέες επαγγελματικές δραστηριότητες που περιλαμβάνουν το χώρο του αθλητισμού και ασφαλώς και το κυπριακό ποδόσφαιρο», πρόσθεσε.

Και κατέληξε: «Άλλωστε όσοι κυριολεκτικά έχουμε ματώσει γι’ αυτό στους αγωνιστικούς χώρους, επιθυμούμε την πρόοδο και εξέλιξη του. Όλη αυτή η πορεία των 15 ετών δε θα μπορούσε να ολοκληρωθεί εάν δεν είχα τη στήριξη της οικογένειας μου. Και φυσικά όλων των φιλάθλων που αγαπούν τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ