aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: 0-1 με τον συνήθη ύποπτο, 0-2 με τους «μαυροπινακισμένους»

Ανόρθωση: 0-1 με τον συνήθη ύποπτο, 0-2 με τους «μαυροπινακισμένους»

Με το όγδοο γκολ του Γκιόργκι Κβιλιτάια η Ανόρθωση προηγήθηκε 1-0 του Απόλλωνα στο Τσίρειο στο ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Μετά από κάθετη πάσα του Νίκου Καλτσά ο Γεωργιανός επιθετικός βγήκε τετ α τετ με τον Δημητρίου και με ψύχραιμο πλασέ έγραψε το 1-0.

Η ομάδα της Αμμοχώστου ήταν κατά πολύ ανώτερη του Απόλλωνα στο πρώτο ημίχρονο, περιόρισε τις επιθετικές αρετές των γαλάζιων και έφτανε με ευκολία στην αντίπαλη περιοχή. Στο 29’ κατάφερε να πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων με σκόρερ τον Γιόζεφ Χουσμπάουερ.

Ο Καλτσάς έδωσε κάθετη πάσα στον Μίχα, ο οποίος με υπεροπροσπάθεια κράτησε την κατοχή της μπάλας, μπήκε στην περιοχή και την κατάλληλη στιγμή γύρισε την μπάλα στο σημείο του πέναλτι, όπου ο Τσέχος είχε εύκολη δουλειά για το 2-0. Μίχα και Χουσμπάουερ κατηγορήθηκαν το τελευταίο διάστημα αρκετά, όμως ο Τιμούρ Κετσπάγια τους εμπιστεύθηκε στο αρχικό σχήμα και δείχνει ότι όσα γράφονται και διαδίδονται για το μέλλον των δύο παικτών είναι στη σφαίρα της φαντασίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ