aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Το ψάχνει για Κωστή

Ανόρθωση: Το ψάχνει για Κωστή

Τελευταία μέρα της μετεγγραφικής περιόδου και αρκετές ομάδες τρέχουν να κλείσουν… τρύπες. Μια εξ αυτών είναι και η Ανόρθωση, η οποία το έψαξε για τους νεαρούς Σβάντε Ίνγκελσον και Λουιζάο, όμως αμφότεροι παρουσιάστηκαν αρνητικοί στο ενδεχόμενο μετακίνησης τους στην «Κυρία».

Ωστόσο η ομάδα της Αμμοχώστου δεν μένει με σταυρωμένα τα χέρια καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που προκύπτουν, το ψάχνει για τον Ιωάννη Κωστή, αφού ο πρώην ποδοσφαιριστής της Νέας Σαλαμίνας τέθηκε νοκ άουτ από τις επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς. Έτσι, ο Ολυμπιακός Πειραιώς θα παραχωρήσει δανεικό στον Κωστή, και στην Ανόρθωση παρουσιάζονται… ζεστοί στο ενδεχόμενο μετακίνησης του με την μορφή δανεισμού. Μάλιστα ο νεαρός μέσος δεν θα πάρει θέση ξένου.

Υπενθυμίζουμε ωστόσο πως οι ερυθρόλευκοι της Αμμοχώστου θα βάλουν στα ταμεία τους το ποσό των 50.000 ευρώ, καθώς αυτό συμφωνήθηκε με τον Ολυμπιακό όταν ο 20χρονος αποκτήθηκε από τους Πειραιώτες. Αν παραχωρηθεί ο Κωστή σε κυπριακή ομάδα, τότε αυτή καλείται να πληρώσει το πιο πάνω ποσό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ