aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Το οκτάλεπτο του τρόμου και η αντίδραση του Κετσπάγια

Ανόρθωση: Το οκτάλεπτο του τρόμου και η αντίδραση του Κετσπάγια

Ούτε ο πιο απαισιόδοξος οπαδός της Ανόρθωσης δεν περίμενε τόσο εφιαλτικό εικοσάλεπτο για την «Κυρία» στο παιχνίδι με τον Άρη στο Τσίρειο το βράδυ του Σαββάτου για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ομάδα της Αμμοχώστου αν και άρχισε με διάθεση στο πρώτο δεκάλεπτο, έπαθε μπλακ άουτ και το πλήρωσε με το χειρότερο τρόπο. Ο Μάριους Στεπίνσκι έκανε πάρτι στην «τρύπια» αμυντική γραμμή των κυανόλευκων που έμπαζε από παντού. Ο Κορέια ήταν παρών απών, ο Αραγιούρι με τον Ρισβάνη μάρκαραν με τα μάτια και ο Κορρέα έχασε τον σκόρερ στη φάση του δεύτερου τέρματος. Οι ανασταλτικοί μέσοι (Αρτυματάς, Νινούα) δεν μπόρεσαν να δώσουν λύσεις, βοήθειες από τον Ουάρντα στον Κορέια στο αριστερό άκρο δεν ήρθαν και το… πλοίο βούλιαξε.

Ο Άρης με τρία γκολ του Στεπίνσκι (12’, 16’ και 19’) προηγήθηκε 3-0 με τους παίκτες της Ανόρθωσης να μην πιστεύουν στα μάτια τους. Μάλιστα, ο τηλεοπτικός φακός συνέλαβε τον Σπύρο Ρισβάνη να κρατάει το κεφάλι του. Προβληματισμένος αλλά ανέκφραστος ήταν ο Τιμούρ Κετσπάγια βλέποντας την ομάδα του να πληρώνει με το χειρότερο τρόπο το κάκιστο δεκάλεπτο. Ο Γεωργιανός αν και συνήθως παρατηρεί τους παίκτες του και δίνει οδηγίες μετά το 3-0 ήταν σκεφτικός και προσπάθησε να ενθαρρύνει τους παίκτες του μετά τη μείωση του σκορ με το γκολ του Αμρ Ουάρντα στο 29’.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ