aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑνόρθωση: Τα δύο σενάρια για Αρτυματά, ο ΑΠΟΕΛ και η «στροφή» της ΑΕΚ

Ανόρθωση: Τα δύο σενάρια για Αρτυματά, ο ΑΠΟΕΛ και η «στροφή» της ΑΕΚ

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Καθόλου τυχαία δεν ήταν η στροφή 180 μοιρών της ΑΕΚ από τον Κωστάκη Αρτυματά στον Φάνη Κατελάρη. Οι Λαρνακείς ήταν μεταξύ των ομάδων που έδειξαν «ζεστό» ενδιαφέρον για τον μέσο του ΑΠΟΕΛ, εντούτοις αντιλήφθηκαν νωρίς ότι στην υπόθεση διεκδίκησης του διεθνούς μέσου, εφόσον αποχωρήσει από τον «Αρχάγγελο», υπάρχει φαβορί και είναι η Ανόρθωση.

Η παρουσία του Τιμούρ Κετσπάγια στον πάγκο της «Κυρίας» αποτελεί κάτι περισσότερο από δυνατό χαρτί για την ομάδα της Αμμοχώστου σε ότι αφορά το μέλλον του 26χρονου ποδοσφαιριστή. Ανόρθωση και ΑΠΟΕΛ έκαναν μια προκαταρκτική συζήτηση για τον ποδοσφαιριστή, χωρίς να μπουν σε περαιτέρω λεπτομέρειες. Το συμβόλαιο του Αρτυματά με τους γαλαζοκίτρινους λήγει το καλοκαίρι του 2020. Ο ποδοσφαιριστής έχει ως πρώτιστο μέλημα να αγωνίζεται, αφού τα χρόνια περνούν και θεωρεί ότι δεν μπορεί να συνεχίσει να παραμένει εναλλακτική επιλογή, όπως συνέβαινε τα τελευταία χρόνια.

Διαβάστε επίσης: Kετσπάγια: «Εκτόξευσε» τον Πιέρο, έστειλε το μήνυμα στον Κωνσταντίνο

Επί Πάολο Τραμετσάνι ο Αρτυματάς πήρε ελάχιστες ευκαιρίες και δύσκολα μπορεί να του εγγυηθεί κανείς ότι θα διαφοροποιηθούν τα δεδομένα. Στον ΑΠΟΕΛ δεν έχουν πάρει οριστική απόφαση για το κατά πόσο θα μπουν σε επαφές με οποιαδήποτε ομάδα για τον Αρτυματά. Με τα υφιστάμενα δεδομένα οι «δρόμοι» για το μέλλον του Αρτυματά είναι δύο. Είτε θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους γαλαζοκίτρινους, είτε θα αποχωρήσει στην τρέχουσα ποδοσφαιρική περίοδο, αφού δεν υπάρχει λογική να συνεχίσει άλλο ένα χρόνο στον ΑΠΟΕΛ και να φύγει του χρόνου ως ελεύθερος χωρίς κανένα οικονομικό αντάλλαγμα. Εφόσον συμβεί το δεύτερο τότε εκτός απρόοπτου θα καταλήξει στην Ανόρθωση και θα ανταμώσει ξανά με τον Τιμούρ Κετσπάγια, επί θητείας του οποίου στον ΑΠΟΕΛ κατέγραψε 26 συμμετοχές, αριθμός που αποτελεί επίδοση καριέρας.

Με την επιστροφή του Αρτυματά από το εξωτερικό, όπου βρίσκεται για τους αγώνες της Εθνικής Κύπρου με Σκωτία και Ρωσία θα «τρέξουν» οι εξελίξεις, αφού ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής θα θελήσει να ξεκαθαρίσει το σκηνικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ