aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Περνά από δοκιμαστικά ο Κατσαντώνης, στην αποστολή με τη Δόξα

Ανόρθωση: Περνά από δοκιμαστικά ο Κατσαντώνης, στην αποστολή με τη Δόξα

Από το μικροσκόπιο του Ντάρκο Μίλανιτς θα περάσει ο Ανδρέας Κατσαντώνης. Όπως ενημέρωσε η Ανόρθωση ο Κύπριος επιθετικός είναι στην αποστολή του φιλικού αγώνα με τη Δόξα που θα διεξαχθεί το βράδυ της Τετάρτης (10/8) στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Ο 22χρονος επιθετικός από τον Φεβρουάριο του 2022 ήταν στην Ντάλκουρτ Σουηδίας (ομάδα δεύτερης κατηγορίας), με τη φανέλα της οποίας κατέγραψε 12 συμμετοχές χωρίς να σκοράρει. Προηγουμένως ήταν στον ΑΠΟΕΛ, όπου κατέγραψε δύο συμμετοχές στο πρώτο εξάμηνο της σεζόν.

Τη σεζόν 2020-21 έπαιξε 23 φορές (16 ως βασικός) και πέτυχε τρία τέρματα. Στον Αρχάγγελο μετακόμισε το Καλοκαίρι του 2018, μετά από την επεισοδιακή αποχώρησή του από την Ομόνοια.

Η ενημέρωση της Ανόρθωσης: Από δοκιμαστικά θα περάσει τις επόμενες μέρες στην ομάδα μας ο Κύπριος ποδοσφαιριστής Ανδρέας Κατσαντώνης και είναι στην αποστολή του αγώνα με τη Δόξα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ