aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση – Ομόνοια: Πήγε στα αποδυτήρια και προειδοποίησε για διακοπή ο διαιτητής (pics)

Ανόρθωση – Ομόνοια: Πήγε στα αποδυτήρια και προειδοποίησε για διακοπή ο διαιτητής (pics)

Με καθυστέρηση θα αρχίσει το ντέρμπι της Ανόρθωσης με την Ομόνοια στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Λίγο πριν τη σέντρα της αναμέτρησης στις 19:00 και ενώ οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο για την έναρξη ο Πορτογάλος διαιτητής διέταξε τους ποδοσφαιριστές και τα τεχνικά επιτελεία να επιστρέψουν στα αποδυτήρια.

Αιτία τα δεκάδες βεγγαλικά, φωτοβολίδες και οι κροτίδες που εμφανίστηκαν στις εξέδρες των δύο ομάδων και πολύ περισσότερο της Ανόρθωσης, ενώ οι της Ομόνοιας διαμαρτυρήθηκαν ότι ρίχθηκε με πιστόλι φωτοβολίδα στην κερκίδα των πρασίνων.

Ο Πορτογάλος διαιτητής Φερνάντες Κορέιρα Γκουστάβο αφού συνομίλησε με ανθρώπους των δύο ομάδων και τους αρχηγούς (Φαμπιάνο και Αμπαρτζουμιάν) έδωσε εντολή να πάνε όλοι στα αποδυτήρια. Η ενημέρωση που προκύπτει για την ώρα είναι πως ο αγώνας θα αρχίσει μόλις ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Νεότερη ενημέρωση: Στις 19:17 οι ποδοσφαιριστές επέστρεψαν στον αγωνιστικό χώρο για ζέσταμα. Ο αγώνας θα αρχίσει με καθυστέρηση περίπου 25 λεπτών. Εάν συνεχιστεί ο αναβρασμός και τα βεγγαλικά στις εξέδρες ο διαιτητής ενημέρωσε ότι θα γίνει παρατήρηση και στο ενδεχόμενο τρίτου παραπτώματος ο αγώνας θα διακοπεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ