aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση – Ομόνοια 0-3: Αδιαμφισβήτητη πράσινη κυριαρχία!

Ανόρθωση – Ομόνοια 0-3: Αδιαμφισβήτητη πράσινη κυριαρχία!

Κυπελλούχος για ένατη και νταμπλούχος για έκτη φορά στην ιστορία της, οι πέντε τελευταίες συνεχόμενες μάλιστα! Ποιος μπορεί να αμφισβητήσει την κυριαρχία της Ομόνοιας στο βόλεϊ Ανδρών, μετά και το αποψινό 3-0 σετ στον τελικό κυπέλλου απέναντι στην Ανόρθωση. Μάλλον κανείς από όσους έχουν σώας στα φρένας.

Οι πράσινοι απέδειξαν πως είναι ανώτερη ομάδα και παρά τη μεγάλη προσπάθεια των κυανολεύκων στα πρώτα δύο σετ, έφτασαν δίκαια πέρα για πέρα στην επικράτηση.

Αν η Ανόρθωση μπήκε πιο δυνατά στο πρώτο σετ και είχε προβάδισμα έως και τριών πόντων, η Ομόνοια αντεπιτέθηκε, έκανε την ανατροπή και δεν κοίταξε πίσω ξανά επικρατώντας 25-19 και κάνοντας το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του κυπέλλου.

Δεν διέφερε και πολύ δα το δεύτερο σετ με το προηγούμενο. Οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο – πόντο έως τα μέσα του και στη συνέχεια μίλησε η ανωτερότητα των «τριφυλλοφόρων», οι οποίοι επικράτησαν πάλι με 25-19.

Όσο για το τρίτο σετ; Ήταν άλλη ιστορία καθώς η ψυχολογία έγειρε συντριπτικά προς το στρατόπεδο της ομάδας της Λευκωσίας, που έφτασε πιο εύκολα στην κατάκτησή του με 25-17 και κατά συνέπεια του παιχνιδιού.

Το τέλος του παιχνιδιού βρήκε πετοσφαιριστές και κόσμο της Ομόνοιας να πανηγυρίζουν άλλο ένα τρόπαιο και το ιδανικό κλείσιμο ακόμα μίας σεζόν.

Τα σετ: 25-19, 25-19, 25-17

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ