aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση - Νέα Σαλαμίνα: Με το βλέμμα στην επόμενη μέρα και με κίνητρο την πρωτιά

Ανόρθωση – Νέα Σαλαμίνα: Με το βλέμμα στην επόμενη μέρα και με κίνητρο την πρωτιά

Την ώρα που το βλέμμα, τόσο της Νέας Σαλαμίνας όσο και της Ανόρθωσης είναι στην επόμενη μέρα, αφού σκέφτονται και τον προγραμματισμό για την επόμενη χρονιά, οι ομάδες τους καλούνται να δώσουν ένα αγώνα που έχει ως φόντο την πρωτιά του δεύτερου ομίλου.

Είναι εκ των κινήτρων, με τις δύο ομάδες να χωρίζει διαφορά μόλις δύο βαθμών. Η Νέα Σαλαμίνα, που είναι φιλοξενούμενη σήμερα, έχει 41 βαθμούς και η Ανόρθωση είναι στους 39. Ο αγώνας, που θα διεξαχθεί στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και θα αρχίσει στις 18:00 (Cablenet1), είναι στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της β’ φάσης.

Στην α’ φάση του πρωταθλήματος, στα δύο παιχνίδια που συναντήθηκαν οι δύο ομάδες της Αμμοχώστου, η Ανόρθωση πανηγύρισε ισάριθμες φορές. Αρχικά στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» (2-1) και ακολούθως στο «Αμμόχωστος (1-0). Οι κυανόλευκοι θα θελήσουν να τριτώσει το καλό, εξέλιξη που θα τους φέρει και στην κορυφή του Β’ ομίλου, ξεπερνώντας την αντίπαλο και συμπολίτισσά τους. Από την άλλη, η Νέα Σαλαμίνα θα ψάξει την πρώτη φετινή νίκη επί της Ανόρθωσης, θέλοντας να επιστρέφει στις επιτυχίες, που θα της επιτρέψει να αυξήσει τη διαφορά από την αντίπαλό της στους πέντε βαθμούς και να εδραιωθεί στην κορυφή του ομίλου.

Τόσο ο Βέσκο Μιχαϊλοβιτς όσο και ο Σάββας Πουρσαϊτίδης, θα παρουσιάσουν Ανόρθωση και Νέα Σαλαμίνα αντίστοιχα με την καλύτερη δυνατή σύνθεση. Άλλωστε, δεν έχουν λόγο να μην το κάνουν, ενώ ενδεχομένως να θέλουν πιθανότατα στην εξέλιξη του αγώνα, να δώσουν την ευκαιρία πιθανότατα σε κάποιους που δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής έως τώρα ή σε νεαρούς ποδοσφαιριστές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ