aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗAνόρθωση: Με VAR ο αγώνας κόντρα στον Ερμή

Aνόρθωση: Με VAR ο αγώνας κόντρα στον Ερμή

Η ΚΟΠ ανακοίνωσε επίσημα το πρωί της Παρασκευής ότι από την 1η αγωνιστική του Β’ γύρου του πρωταθλήματος οι αγώνες θα διεξάγονται αγώνες με VAR.

Σύμφωνα με την ενημέρωση Σε αγωνιστικές όπου θα διεξάγονται πέραν των δύο αγώνων την ημέρα, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΚΟΠ θα αποφασίζει σε ποιους αγώνες θα χρησιμοποιείται το VAR. Επομένως, το παιχνίδι της Ανόρθωσης με τον Ερμή στις 12/12 θα γίνει με το Video Assistant Referee.

Η ανακοίνωση της Ανόρθωσης

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, το Πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας από την 1η αγωνιστική του Β΄ γύρου της Α’ φάσης (14η αγωνιστική), θα διεξάγεται με Video Assistant Referee.

Το VAR στην Κύπρο θα λειτουργήσει με κινητές μονάδες που θα βρίσκονται έξω από τα Στάδια. Υπάρχει η δυνατότητα κάλυψης δύο αγώνων την ημέρα.

Στις αγωνιστικές που θα υπάρχει η δυνατότητα (δηλαδή, οι αγώνες θα διεξάγονται Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα), θα υπάρχει VAR σε όλους τους αγώνες. Σε αγωνιστικές όπου θα διεξάγονται πέραν των δύο αγώνων την ημέρα, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΚΟΠ θα αποφασίζει σε ποιους αγώνες θα χρησιμοποιείται το VAR.

Με βάση το πρόγραμμα του πρωταθλήματος, το πρώτο μας παιχνίδι με VAR θα είναι αυτό με τον Ερμή στις 12/12 στο «N. PAPAS GROUP – Αμμόχωστος – Επιστροφή» ενώ για πρώτη φορά θα υποδεχθούμε τη νέα τεχνολογία στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στις 18/12 απέναντι στην Πάφος F.C.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ