aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Κίκο διετίας στο «Αντώνης Παπαδόπουλος»

Ανόρθωση: Κίκο διετίας στο «Αντώνης Παπαδόπουλος»

«Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν», λέει μια παροιμία την οποία φαίνεται πως εφαρμόζουν στην Ανόρθωση. Η σεζόν βρίσκεται στην πιο κρίσιμη καμπή της, όμως παράλληλα ο Τιμούρ Κετσπάγια «κτίζει» την ομάδα για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ομάδα της Αμμοχώστου ήρθε σε συμφωνία με τον Φρανσίσκο Κίκο, ο οποίος στο τέλος της σεζόν μένει ελεύθερος από την Ομόνοια. Ο Πορτογάλος ακραίος αμυντικός έκανε χρήση το δικαίωμα που του δίνεται από τους κανονισμούς να συμφωνήσει με ομάδα της αρεσκείας του σε διάστημα έξι μηνών πριν από τη λήξη του συμβολαίου του.

Έτσι, ο 29χρονος αριστεροπόδαρος ακραίος αμυντικός θα μετακομίσει με το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», όπου θα βρίσκεται για τα επόμενα δύο χρόνια. Η μετεγγραφή Κίκο δίνει άλλη μία επιλογή στον Κετσπάγια για το αριστερό άκρο της άμυνας, καθώς έχει συμβόλαιο και για του χρόνου ο Κορέια.

Τη φετινή σεζόν ο Κίκο έπαιξε εννέα φορές στο πρωτάθλημα και έξι στην Ευρώπη, με τον Μπεργκ να τον χρησιμοποιεί ως δεξί μπακ και ανασταλτικό μέσο όταν κρίθηκε αναγκαίο. Η Ανόρθωση θα είναι ο τρίτος ποδοσφαιρικός σταθμός του Πορτογάλου στην Κύπρο μετά τον Ολυμπιακό και την Ομόνοια. Στο «τριφύλλι» ήταν στη… σκιά του Λέτσγιακς και δεν μπόρεσε ποτέ να καθιερωθεί ως βασικός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ