aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Καταδικάζει και περιμένει αντίδραση από ΚΟΠ και Ομόνοια

Ανόρθωση: Καταδικάζει και περιμένει αντίδραση από ΚΟΠ και Ομόνοια

Mε κοινή ανακοίνωσή τους οι διοικήσεις Εταιρείας και Σωματείου της Ανόρθωσης καταδικάζουν με έντονο τρόπο την ενέργεια οπαδών της Ομόνοιας να υψώσουν ένα άκρως προσβλητικό πανό τόσο για τους Αμμοχωστιανούς όσο και για την Κύπρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο την ενέργεια μερικών ανεγκέφαλων οπαδών της Ομόνοιας να υψώσουν ένα άκρως προσβλητικό πανό τόσο για τους Αμμοχωστιανούς όσο και για την πατρίδα μας, στο παιχνίδι ανάμεσα στις δυο ομάδες για το Σούπερ Καπ.

Αναμέναμε και αναμένουμε από την ΚΟΠ ως διοργανώτρια αρχή του αγώνα αλλά και από την επίσημη Ομόνοια να καταδικάσουν δημόσια την ενέργεια αυτή, που ειδικά αυτές τις μαύρες μέρες του Ιούλη έρχεται να προσθέσει νερό στο μύλο της διχόνοιας που τόσο καταστροφικές συνέπειες είχε για την Κύπρο και την Αμμόχωστο ειδικότερα. Εν μέσω σημαντικών εξελίξεων στο Κυπριακό και με τα Βαρώσια σε πρώτο πλάνο του σχεδίου Ερτογάν, ενέργειες όπως αυτή μόνο λανθασμένα μηνύματα στέλνουν εντός και εκτός των τειχών.

Καλούμε πολιτεία, ΚΟΑ, Υπουργείο Δικαιοσύνης και Αστυνομία, να προχωρήσουν στην εφαρμογή των κανονισμών όπως αυτά προνοούνται μέσα από τους νόμους.

Τέλος, θέλουμε να υπογραμμίσουμε για άλλη μια φορά, πως ο πόθος για επιστροφή στην Αμμόχωστο δε μειώνεται και ο αγώνας για επιστροφή στα κατεχόμενα εδάφη μας είναι υπόθεση όλων των Κυπρίων μέχρι την τελική δικαίωση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ