aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: «Έσπασε» τα δοκάρια και έμεινε ξανά… άσφαιρη (vid)

Ανόρθωση: «Έσπασε» τα δοκάρια και έμεινε ξανά… άσφαιρη (vid)

Ισόπαλες με 0-0 έμειναν Ανόρθωση και Δόξα σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Στο πρώτο της φιλικό επί κυπριακού εδάφους, η προσφυγική ομάδα «έσπασε» τα δοκάρια (40’ Χριστοδουλόπουλος, 42’ Νινγκά, 80’ Ιωάννου) και έμεινε ξανά άσφαιρη.

Τρίτο φιλικό κατά το οποίο η «Κυρία» δεν κατάφερε να βρει αντίπαλα δίκτυα (προηγήθηκαν αυτά κόντρα σε Ομόνοια και Ραντόμιακ). Οι παίκτες του Ντάρκο Μίλανιτς σκόραραν μόνο κόντρα στη Μακάμπι Πέταχ Τίκβα (ήττα με 2-3).

Ο Σλοβένος τεχνικός χρησιμοποίησε 20 ποδοσφαιριστές, έδωσε ευκαιρίες και χρόνο συμμετοχής σε πολλούς, θέλοντας να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα. Μοναδικοί που αγωνίστηκαν σε όλο το 90λεπτο ήταν οι Λόρια και Κορρέα. Από ένα ημίχρονο έπαιξαν οι Αντωνίου, Χατζημιτσής, Παϊσίνιο, Χαρογιάν, Κορέια, Αντωνιάδης, Πάντσεον, Χρυσοστόμου, Αρτυματάς, Σαμπό, Φερέιρα, Ιωάννου, Νινγκά και Παρούτης. Ο νεαρός Αργυρού και ο Κατσαντώντης, που δοκιμάζεται πέρασαν ως αλλαγές στις καθυστερήσεις του ματς.

Ντεμπούτο με τη φανέλα της Ανόρθωσης πραγματοποίησε ο Σαμπό, ενώ και ο Ουάρντα αγωνίστηκε για πρώτη φορά φέτος.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Ντέγιαν Ράντονιτς, Άφτο Εμπραλίτζε, Δημήτρης Χριστοφή, Χοφχάνες Αμπαρτζουμιάν, Νεόφυτος Μιχαήλ και Κίκο.


Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Ανόρθωση (Ντάρκο Μίλανιτς): Λόρια, Αντωνίου (46′ Χατζημιτσής), Παϊσίνιο (46′ Χαρογιάν), Κορρέα, Κορέια (46′ Αντωνιάδης), Πάντσεον (46′ Χρυσοστόμου), Αρτυματάς (46′ Σαμπό), Ουάρντα (90+1′ Αργυρού), Χριστοδουλόπουλος (90+1′ Κατσαντώνης), Φερέϊρα (46′ Ιωάννου), Νινγκά (46′ Παρούτης).

Δόξα (Νίκος Ανδρονίκου): Σισκόφσκι, Μέσεν, Κέρλα, Καραμανώλης (67′ Στυλιανού), Μέσκα, Τραϊτσέφσκι (90+2′ Βρίκκης), Κούρος, Χατζηπασχάλης, Κοβάσεβιτς (56′ Ασαμόα), Τιντζιανί (67′ Μπένι), Σαντίκ (79′ Ιωσηφίδης).

Σκόρερ: – / –

Κίτρινες: Ουάρντα / Κοβάσεβιτς, Τραϊτσέφσκι

Αποβολές: – / –

Διαιτητής: Μάριος Χριστοφόρου.

Α’ Βοηθός διαιτητή: Παύλος Γεωργίου.

Β’ Βοηθός διαιτητή: Ιωάννης Λαζάρου.

4ος διαιτητής: Χαράλαμπος Θεοδώρου.

ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

6′ Πρώτη μεγάλη ευκαιρία για την Ανόρθωση, μετά από πολύ όμορφη ομαδική συνεργασία που ξεκίνησε και τελείωσε από τον Νινγκά. Αρχικά ο επιθετικός από το Τσαντ έδωσε δεξιά στον Φερέιρα, αυτός σέντραρε στο πίσω δοκάρι που ήταν ο Ουάρντα. Ο Αιγύπτιος με κεφαλιά-πάσα έστρωσε στον Νινγκά, που από καλή θέση ήταν άστοχος.

– Έχει τον έλεγχο η Ανόρθωση σε αυτά τα πρώτα λεπτά, κυκλοφορεί την μπάλα και ψάχνει για διαδρόμους προς την αντίπαλη περιοχή. Δεν μπορεί να κρατήσει μπάλα η Δόξα.

14′ Πρώτη τελική προσπάθεια για τη Δόξα. Μακρινό δυνατό σουτ του Κοβάσεβιτς, μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια ο Λόρια.

20′ Κίτρινη κάρτα στον Κοβάσεβιτς, για φαόυλ στον Πάντσεον.

33′ Ανάποδο ψαλιδάκι από τον Αρτυμάτα. Ωραία η σκέψη, αδύνατο το σουτ ωστόσο που έγινε.

40′ Δοκάρι για την Ανόρθωση, μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χριστοδουλόπουλου.

42′ Και δεύτερο δοκάρι για την Ανόρθωση, με τον Νινγκά που μπήκε στην περιοχή, μετά από πολύ όμορφη πάσα του Πάντσεον στον κενό χώρο, και πλάσαρε. Ήταν άστοχος.

ΤΕΛΟΣ ΠΡΩΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

46′ Επτά μαζεμένες αλλαγές για την Ανόρθωση με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Χατζημιτσής, Χαρογιάν, Αντωνιάδης, Χρυσοστόμου, Ιωάννου, Σαμπό και Παρούτης στις θέσεις των Αντωνίου, Παϊσίνιο, Κορέια, Πάτσεον, Αρτυματά, Φερέιρα και Νινγκά.

56′ Πρώτη αλλαγή και για τη Δόξα. Ασαμόα αντί Κοβάσεβιτς.

57′ Εκτός περιοχής σουτ του Παρούτη, μπλόκαρε ο Σισκόφσκι.

65′ Πολύ δυνατό φαλτσαριστό σουτ του Χριστοδουλόπουλου, μόλις έξω.

67′ Διπλή αλλαγή για τη Δόξα. Μπένι και Στυλιανού στις θέσεις των Καραμανώλη και Τιντζιανί.

68′ Κεφαλιά του Ουάρντα από πλάγια θέση μετά από εκτέλεση φάουλ του Χριστοδουλόπουλου, πάνω στη γραμμή απομάκρυνε ο Κέρλα. Καλή στιγμή για την Ανόρθωση.

79′ Ιωσηφίδης στη θέση του Σαντίκ.

80′ Και τρίτο δοκάρι για την Ανόρθωση. Μετά από… μαγική μπαλιά του Ουάρντα, ο Ιωάννου βρέθηκε σε θέση βολής, έστειλε όμως την μπάλα στο δοκάρι.

86′ Κίτρινη κάρτα για Τραϊτσέφκσι και Ουάρντα για μια αψιμαχία που είχαν οι δύο τους.

90+1′ Διπλή αλλαγή για την Ανόρθωση. Αργυρού αντί Ουάρντα και Κατσαντώνης αντί Χριστοδουλόπουλου.

90+2′ Βρίκκης στη θέση του Τραϊτσέφσκι.

ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ