aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση – ΕΝΠ 1-0: Ο Αντωνιάδης την έστειλε στη Β’ Κατηγορία (vid)

Ανόρθωση – ΕΝΠ 1-0: Ο Αντωνιάδης την έστειλε στη Β’ Κατηγορία (vid)

Καταδικαστική ήττα με 0-1 από την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» δέχθηκε η Ένωση Νέων Παραλιμνίου. Η 23η αποτυχία της ομάδας του Μαρίνου Σατσιά την έστειλε στη Β’ Κατηγορία με τον Μάριο Αντωνιάδη να δίνει στους βυσσινί τη χαριστική βολή με σουτ εντός περιοχής στο 52’. Το Παραλίμνι έφτασε μία ανάσα από την παραμονή του στην Α’ Κατηγορία, καθώς την ίδια ώρα στη Λεμεσό η ΑΕΛ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Δόξα.

Το φινάλε του πρωταθλήματος ήταν ακατάλληλο για καρδιακούς, αφού τα πάντα κρέμονταν από μία κλωστή και το σκηνικό για την τρίτη ομάδα που θα ακολουθούσε Ακρίτα και Ολυμπιακό στη Β’ Κατηγορία ξεκαθάρισε στις καθυστερήσεις. Η Δόξα ήταν πίσω στο σκορ με 0-1 και το Παραλίμνι χρειαζόταν ένα γκολ για να βρεθεί εκτός της ζώνης υποβιβασμού.

Εν τέλει η Ένωση αποχαιρέτησε τα σαλόνια των μεγάλων με 37 βαθμούς, δύο λιγότερους από τη Δόξα. Η Ανόρθωση ολοκλήρωσε με αξιοπρέπεια τον… εφιάλτη της συμμετοχής στο β’ όμιλο. Έφθασε τους 63 βαθμούς και από αύριο το πρωί θα αρχίσει ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Ανόρθωση (Βέσκο Μιχαϊλοβιτς): Παπαδόπουλος, Αντωνίου, Κορρέα, Αντωνιάδης, Κορέια, Φερέιρα (84′ Αργυρού), Αρτυματάς, Σαμπό, Χριστοφή (60′ Νινγκά), Γκερέρο (84′ Μραζ), Αντονίν (70′ Τζούλιου).

Παραλίμνι (Μαρίνος Σατσιάς): Κόστιτς, Κοτσώνης (59′ Λουσέρο), Χριστοφή, Ντρέκσα, Γεβρέμοβιτς, Ντα Σίλβα, Φερνάντες (59′ Ρουσιάς), Κατσιάρης (79′ Μέιρα), Κωνσταντίνου (59′ Ντιαβαρά), Λαμί, Βουτσένοβιτς.

Σκόρερ: Αντωνιάδης 52′ / –

Κίτρινες: Αρτυματάς, Αντωνιάδης / Κοτσώνης, Κωνσταντίνου, Χριστοφή, Λουσέρο

Αποβολές: – / –

Στάδιο: «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Διαιτητής: Ζουφέρλι Λούκα (Ιταλία).

Α’ Βοηθός: Δημητριάδης Μάριος.

Β’ Βοηθός: Σάββα Γιώργος.

4ος: Αντωνίου Μάριος.

VAR: Πατέρνα Ντανιέλε (Ιταλία).

AVAR: Εγγλέζου Νίκος.

Παρατηρητής: Καραϊσκάκης Μιχάλης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ