aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Χρειάζεται €60.000 για τα κριτήρια (τι έγινε στη συνάντηση)

Ανόρθωση: Χρειάζεται €60.000 για τα κριτήρια (τι έγινε στη συνάντηση)

Ενόψει κριτηρίων Μαρτίου η διοίκηση της Ανόρθωσης συνεχίζει την τεράστια προσπάθεια για να μαζέψει το ποσό που υπολείπεται, έτσι ώστε να μην προκύψουν κυρώσεις που θα φέρουν την ομάδα σε ακόμη πιο δύσκολη θέση.

Η «Κυρία» χρειάζεται ακόμη πενήντα με εξήντα χιλιάδες ευρώ και εκτιμάται ότι μέχρι τις 2 Απριλίου θα βρεθούν τα χρήματα και η ομάδα θα είναι εντάξει με όλες τις υποχρεώσεις της. Το βράδυ της Τρίτης (26/3) πραγματοποιήθηκε στην ταβέρνα «Ζήνων», η πρώτη από τις δύο συναντήσεις, στο πλαίσιο της οικονομικής εκστρατείας του Διοικητικού Συμβουλίου.

Αρκετός κόσμος παρευρέθηκε με στόχο να βοηθήσει οικονομικά στην τεράστια προσπάθεια που γίνεται, ενώ κληρώθηκαν και δώρα στους παρευρισκομένους. Όσον αφορά τα κριτήρια Μαρτίου, αξίζει να αναφερθεί ότι η περίπτωση με την Όρενμπουργκ δεν είναι μέσα στις υποχρεώσεις που «καίνε» την ομάδα, μιας και υπάρχει ο τρόπος να μην είναι μέσα στις «κόκκινες» υποθέσεις για τα κριτήρια Μαρτίου.

«Mε αθρόα προσέλευση και θερμή ανταπόκριση πραγματοποιήθηκε στην Ταβέρνα “Ζήνων”, η πρώτη εκ των δύο συγκεντρώσεων-συναντήσεων, η οποία διοργανώθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας μας και εντάσσεται στο πλαίσιο της οικονομικής εκστρατείας. Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη παρουσία και την στήριξη του σε μια ακόμη ενέργεια της ομάδας μας και ευελπιστούμε όπως αγκαλιαστεί με την ίδια θέρμη και η επόμενη εκδήλωση στο Παραλίμνι στις 6 Απριλίου (σ.σ. Χοροεσπερίδα οικονομικής στήριξης Ανόρθωσης). Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην Ταβέρνα “Ζήνων” για το εξαιρετικό φαγητό και την άψογη φιλοξενία», τονίζεται.

«Να ευχαριστήσω την διοίκηση του σωματείο για την διοργάνωση αυτής της εκδήλωσης που σκοπό έχει να ενισχύσει την Ανόρθωση. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους δώσατε το παρών σας με κύριο σκοπό να βοηθήσουμε το σωματείο να αντεπεξέλθει στα προβλήματα που έχει. Τα προβλήματα είναι αρκετά, αλλά πιστεύω ότι με την βοήθεια του κόσμου θα τα ξεπεράσουμε και θα έρθουν πολύ καλύτερες ημέρες για το σωματείο μας», ανέφερε ο πρόεδρος της εταιρείας Μιχάλης Χατζηπαντέλας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ