aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση-Απόλλων: Ίσως να λέει πολλά, ίσως και τίποτα…

Ανόρθωση-Απόλλων: Ίσως να λέει πολλά, ίσως και τίποτα…

Στις δύο προηγούμενες αναμετρήσεις ανάμεσά τους, ο Απόλλων μέτρησε ισάριθμες νίκες με ανατροπή εις βάρος της Ανόρθωσης (3-1, 3-2). Λέει κάτι αυτό για το τρίτο μεταξύ του ματς που θα διεξαχθεί στο «Αντώνης Παπαδόπουλος»;

Ίσως να λέει πολλά ίσως και τίποτα. Πιθανόν, ότι δικαιολογημένα βρίσκεται ψηλότερα στη βαθμολογία η ομάδα της Λεμεσού, έστω και μόνο με τρεις βαθμούς περισσότερους.

Οπωσδήποτε, όμως, πρόκειται για νέο παιχνίδι, που οι δύο ομάδες χαρακτηρίζουν «τελικό» καθώς μπορεί να κρίνει πολλά για την πορεία τους στο πρωτάθλημα. Ασφαλώς, από τη στιγμή που πλέον μπαίνουμε στη β’ φάση, το αποτέλεσμα του δευτεριάτικου ματς θα έχει μεγαλύτερο κόστος για τον χαμένο (εάν υπάρξει) ή και για τους δύο σε περίπτωση ισοπαλίας. Κάθε βαθμός που χάνεται πλέον θα μετρά… διπλά.

Από εκεί και πέρα, υπάρχει άλλο ένα ενδιαφέρον στατιστικό. Οι προπονητές των δύο ομάδων, Τιμούρ Κετσπάγια και Γιάννης Πετράκης μετρούν από μία νίκη στην τρέχουσα σεζόν, ο ένας εις βάρος του άλλου. Όταν η Ανόρθωση νίκησε 2-0 τον Ολυμπιακό στον α’ γύρο, στον πάγκο του είχε τον Ελλαδίτη, ο οποίος ήταν στον Απόλλωνα όταν επικράτησε 3-2 της «Μεγάλης Κυρίας». Τη Δευτέρα λοιπόν, οι δυο τους θα πάνε για το… κόντρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ