aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση – ΑΠΟΕΛ: Η ώρα της κρίσης, ρίχνει καμπάνες ο Αθλητικός Δικαστής  

Ανόρθωση – ΑΠΟΕΛ: Η ώρα της κρίσης, ρίχνει καμπάνες ο Αθλητικός Δικαστής  

Στις αποφάσεις του αθλητικού δικαστή της ΚΟΠ έχουν στραμμένη την προσοχή Ανόρθωση και ΑΠΟΕΛ. O Αριστοτέλης Βρυωνίδης θα εξετάσεις τις εκθέσεις διαιτητή (Νικόλα Νεοκλέους) και παρατηρητή αγώνα της επεισοδιακής αναμέτρησης ανάμεσα στην Ανόρθωση και τον ΑΠΟΕΛ και αναμένεται πως θα επιβάλει «καμπάνες», με ορατό το σενάριο να μην περιοριστεί μόνο σε πρόστιμα.

Η «Κυρία» επικράτησε με 1-0 σε ένα ματς το οποίο σημαδεύτηκε από τις τέσσερις κόκκινες που δέχθηκαν οι γαλαζοκίτρινοι και ντροπιαστικές σκηνές μετά το τελικό σφύριγμα με κυνηγητό παικτών, είσοδο παραγόντων στο γήπεδο, προπηλακισμό του διαιτητή και επεισόδια με πρωταγωνιστές ποδοσφαιριστές.

Τα όσα αναφέρει ο παρατηρητής του αγώνα είναι επιβαρυντικά για αρκετούς ποδοσφαιριστές, κυρίως του ΑΠΟΕΛ. Στην έκθεσή του καταγγέλλει ονομαστικά πέραν των πέντε παικτών των γαλαζοκιτρίνων και δύο της Ανόρθωσης. Για κάποιους μάλιστα οι κατηγορίες είναι ιδιαίτερα επιβαρυντικές καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο παρατηρητής του αγώνα κάνει αναφορά για επεισόδιο με επιτηρητές του γηπέδου, κυνηγητό και επεισόδιο ανάμεσα σε παίκτες που προκάλεσε σύρραξη, προπηλακισμό στον διαιτητή και άσεμνες χειρονομίες.

Η έκθεση του παρατηρητή ενισχύει τα όσα αναφέρει στο φύλλο αγώνος ο Νικόλας Νεοκλέους. Ο διαιτητής του ντέρμπι «καίει» μέλη της διοίκησης του ΑΠΟΕΛ και έμμισθο προσωπικό των γαλαζοκιτρίνων, καθώς σημειώνει πως εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο και μεταξύ άλλων κάνει αναφορά για προπηλακισμό του και απειλές κατά την πορεία του προς τα αποδυτήρια του «Αντώνης Παπαδόπουλος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ